Kit utalsz a vilagon a legjobban?
Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 22:08
21/40 anonim válasza:
a szüleimet, a családomat
13/f
22/40 anonim válasza:
Egy idős kolléganőmet, aki úgy lett felelős h megku...ult. Mindenki undorodik tőle a melóhelyen csak olyan ostoba h nem fogja fel. Egyébként irtó csúnya bibircsókos.
23/40 anonim válasza:
Az nem az a szállodás? Mert akkor én is ismerem. Fújjj.
27/40 anonim válasza:
Dr Juhász József urológust, egyetemi adjunkust, annak ellenére, hogy már meghalt. Még halála után sem tudom megbocsátani Neki, hogy 19 éve tévesen, feleslegesen elvégzett rajtam egy 'rutinműtétet'- A gyűlölet okát ki lehet találni ....
29/40 anonim válasza:
Most ép nincs kit utálnom :P, na jó amúgy se szoktam senkit. :D
Engem már utáltak meg páran, mert félre/hallottak,láttak dolgokat velem kapcsolatban. :/
30/40 anonim válasza:
Az egyik osztálytársamat (lop másoktól és tőlem is) és egy másik osztálytársamat, aki meg zaklat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!