Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan szokjak le a dühöngésről?

SerultLelek kérdése:

Hogyan szokjak le a dühöngésről?

Figyelt kérdés
Van egy olyan problémám hogy képes vagyok magam felhúzni sok mindenen . Pl olnine játékokban az ha valaki hackel [Komolyan] Vagy Unfair lv van pl. Hogyan tudnám ezt megoldani mert kezd idegesítő lenni
2015. aug. 19. 18:00
 1/4 anonim válasza:

Nekem van egy jól bevállt módszerem (én is hasonló cipőben járok, szinte mindenen fel tudom kapni a vizet) hallgass metált! Segít kitombolni magad rövid idő alatt, mindenféle csapkodás és rombolás nélkül.

Itt egy olyan szám ami szerintem pont megfelel erre az esetre: Bullet For My Valentine - No Way Out

Kérlek írd majd meg, hogy mennyire segített ez a tipp, ugyanis én, metalheadként mindig metalt hallgatok, de sok ismerősöm, aki nem igazán van oda a metálért, azt mondta hogy tényleg segít megnyugodni ha idegesek vagyunk :)

2015. aug. 19. 18:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem birom a metált bocsi... Valami más mód?
2015. aug. 19. 18:59
 3/4 anonim válasza:
Akkor esetleg vegyél valami kézerősítő szerűséget és ha ideges vagy akkor szorítsd meg ahogy tudod és az is segít levezetni a dühödet. Előző voltam
2015. aug. 24. 22:22
 4/4 anonim ***** válasza:
ordíts egy nagyot. xD de ne b*ssz rá a klaviatúrára, megszívtam én már... :c
2016. dec. 29. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!