Velem vagy vele van a baj?
Figyelt kérdés
Van egy jó barátnőm, és tényleg jól meg vagyok vele, tudunk hülyülni, nevetni, beszélgetni. De annyira idegesít néha, hogy álladnóan énekel, kopog az asztalon, vagy firkál a füzetembe(!). És hogy minden a fiúk körül forog...:S Szeret feltűnősködni is. Néha olyan dolgokat nem ért ami tök logikus, és ezen annyira felhúzom magam...Nem tudom, hogy én reagálom túl, vagy tényleg ennyire fárasztó lenne?2010. márc. 9. 18:46
1/1 anonim válasza:
fa fárasztónak találod a barátnőd akkor igazából nem is vagytok barátnők ez nem a barátság titka ha te így látod minek barátkozol vele ? a leírottak közül nincs is semmi közös bennetek egy barátságban ez a fő vagy legalább fogad el öt annak amilyen ö is elfogad téged hogy te nem vagy olyan mert ha nem tudod öt elfogadni nem lesz hosszútávú ez a barátság ! És egy jó tanács ha azon gondolkozol hogy megváltoztatod akkor elárulom neked hogy az ember nem változik és nem is lehet megváltoztatni olyan amilyen ! törödj bele vagy nem kell többé barátkozni vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!