Gyönyörű vagyok, de másoktól csak azt hallom vissza, hogy milyen ocsmány és csúnya, ronda vagyok, szerintetek is csúnya vagyok? :- (
Figyelt kérdés
2015. aug. 16. 03:22
41/49 anonim válasza:
Szerintem hagyjuk az egészet a pi***ba. Nem küld képet,nem válaszol senkinek ,szerintem ez egy kamu. Ilyen kérdést kép nélkül épp eszű ember nem tesz fel. Ne írjunk többet neki. Ok?
44/49 anonim válasza:
Én meg ronda vagyok, de ezt vállalom... 19/F
45/49 anonim válasza:
Molnár Krisztián te vagy az?
46/49 anonim válasza:
1.Honnan tudjam,hogy szép vagy vagy sem,ha nem is láttalak még :)
2.Kevés az önbizalmad
3.nem tetszhet mindenkiek mindenki és aki igazán szeret az úgyis elfogad olyannak amilyen vagy külső/belső
47/49 anonim válasza:
45 Válaszoló, ezt tőlem kérdezted?.. Ha igen, akkor nem Molnár Krisztián vagyok. 19/F
49/49 anonim válasza:
Szerintem te csak egy beképzelt önimádó.Voltál már szerelmes másba magadon kivül?😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!