Gyönyörű vagyok, de másoktól csak azt hallom vissza, hogy milyen ocsmány és csúnya, ronda vagyok, szerintetek is csúnya vagyok? :- (
De most miért bántjátok??
Ő neki sokkal több önbecsülése van és ti csak irígyek vagytok rá :)
Miért baj az ha valaki gyönyörűnek tartja magát?
Sokkal kedvelhetőbb ember mint egy olyan aki egyfolytában azt mondja hogy jaj de csúnya vagyok...
És ha nem szép? Akkor is szépnek látja magát... Ez a helyes gondolkozás....
Szerintem gyönyörű lány lehet :)
Amúgy ti is biztos azok a kigyúrt, napbarnított macsók vagyt....ja nem... Szemüveges hájas kockák :D
Akkor szapuljatok valakit ha ti szebbek vagytok nála...lehet hogy tényleg úgy néz ki hogy a 2 kezeteket is össze tennétek érte..
(már ha igaz a kérdés... De én elhiszem hogy igaz :)
Örülök, hogy feltetted kérésed!
Mivel látatlanba sem alátámasztani, sem cáfolni nem tudom/lehet állításod, ha lehetne is, szubjektív, ki mit tart szépnek, kénytelen vagyok elhinni kijelentésed, hogy gyönyörű vagy.
Kérdésed feltevésével viszont bizonyítod a régi igazságot: szép meg okos egyszerre nem lehet az ember.
#31-es
Bírkózós, atléta testalkatú, szín ötös tanuló, rendszergazda-tanonc. Csak majdnem találtad el! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!