Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gyönyörű vagyok, de másoktól...

Gyönyörű vagyok, de másoktól csak azt hallom vissza, hogy milyen ocsmány és csúnya, ronda vagyok, szerintetek is csúnya vagyok? :- (

Figyelt kérdés

2015. aug. 16. 03:22
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
0%

De most miért bántjátok??

Ő neki sokkal több önbecsülése van és ti csak irígyek vagytok rá :)

Miért baj az ha valaki gyönyörűnek tartja magát?

Sokkal kedvelhetőbb ember mint egy olyan aki egyfolytában azt mondja hogy jaj de csúnya vagyok...

És ha nem szép? Akkor is szépnek látja magát... Ez a helyes gondolkozás....

Szerintem gyönyörű lány lehet :)

Amúgy ti is biztos azok a kigyúrt, napbarnított macsók vagyt....ja nem... Szemüveges hájas kockák :D

Akkor szapuljatok valakit ha ti szebbek vagytok nála...lehet hogy tényleg úgy néz ki hogy a 2 kezeteket is össze tennétek érte..

(már ha igaz a kérdés... De én elhiszem hogy igaz :)

2015. aug. 16. 21:43
 32/49 anonim válasza:
100%
"Hey look buddy, I'm an Engineer. That means I solve problems.Not problems like 'what is beauty?' Because you ugly!
2015. aug. 17. 00:03
 33/49 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy feltetted kérésed!

Mivel látatlanba sem alátámasztani, sem cáfolni nem tudom/lehet állításod, ha lehetne is, szubjektív, ki mit tart szépnek, kénytelen vagyok elhinni kijelentésed, hogy gyönyörű vagy.

Kérdésed feltevésével viszont bizonyítod a régi igazságot: szép meg okos egyszerre nem lehet az ember.

2015. aug. 17. 05:47
 34/49 anonim válasza:

#31-es

Bírkózós, atléta testalkatú, szín ötös tanuló, rendszergazda-tanonc. Csak majdnem találtad el! :D

2015. aug. 17. 10:34
 35/49 schwa válasza:
kaphatók egy képet rolad?
2015. aug. 17. 10:41
 36/49 anonim ***** válasza:
Ez már nagyképűség hogy valaki hercegnőnek tartja magát. Szerintem ez egy vicc. Csak nem a humor kateóriába rakta.
2015. aug. 17. 14:36
 37/49 anonim ***** válasza:
31-es, itt nem az a baj, h szépnek tartja magát, az oké. DE h egy szánalmas képet se tesz ki, és így várja az építő kritikát. Szerintem, aki igazi választ vár, az tesz is vmit h tudjanak véleményt nyilvánítani. Ezt a kérdést nem veszik komolyan, mert a legtöbb ember ezt nagyképűségnek tartja, többek közt énis. ENNYI kedves 31-es.
2015. aug. 17. 15:51
 38/49 anonim válasza:
Pacsi #37-es! :D *high-five*
2015. aug. 17. 22:57
 39/49 anonim ***** válasza:
Kamu kérdés, ezért nem tesz ki képet. Ha olyan gyönyörű lenne akkor már lenne kint kép.
2015. aug. 18. 00:46
 40/49 anonim ***** válasza:
High five ;) na de most nem? Többiek ti nem gondoljátok ezt?
2015. aug. 18. 09:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!