Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Férfi lábszőr? Többi lent

Férfi lábszőr? Többi lent

Figyelt kérdés

Lányok, szerintetek ha egy férfi lába szőrös az gáz? vagy mennyire legyen szőrös? vagy ez már visszataszító?

[link]

17/f

2015. aug. 15. 15:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem a lábszőr a gond, hanem a kialakulóban levő kalapácsujj.
2015. aug. 15. 15:38
 2/5 anonim ***** válasza:

A fiúknál (amilyen te is vagy) nem tudom a lányok mit szeretnek (már régen voltam abban a korban :D), viszont egy férfi lába legyen szőrös.

Ha valaki szőrtelenít, na az a visszataszító.

2015. aug. 15. 21:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez még nem annyira durván szőrös. Így is hagyhatod, de nyugodtan le is nyírhatod, egyik eset sem gáz. Esetleg akadhat lány, akinek így vagy úgy jobban tetszik, a többségének mindegy lesz, nem ezzel foglalkoznak.

De azt tudd, hogy neked már nem a 20. századiaknak kell megfelelned, bármennyire is nehezen viselik, hogy lejárt a világuk. Tudod, az ő idejükben a nőkneknek is ott volt még a sündisznó a hónuk alatt. Az akkori férfiak állapotáról és mentalitásáról meg jobb, ha nem írok...

2015. aug. 17. 01:03
 4/5 anonim válasza:
EGy férfi lába legyen szőrős. Én attól írtózom ha egy férfi ott szőrtelenít, ahol nem szükséges.
2015. szept. 6. 20:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én elég sokáig nézegettem, gondolkoztam, hogy leszedjem-e vagy sem. Mennyire lesz b**is, ha az egyáltalán... ki hogy gondolja. Ráadásul hullik is (akár a hajunk és naponta elég sok, senki ne mondja nekem, hogy nem), zavart, hogy nagyon sűrű, hosszú, ráadásul fekete.

Végül a gyanta mellett döntöttem. Nem volt fájdalommentes, főleg, hogy sűrű volt. 1 napig nagyon érzékeny lett :/

Azért nem borotvát választottam, mert reménykedtem benne, hogy kissé ritkább lesz és nem nő ki annyira.

De azt kell, hogy mondjam, hogy eléggé megbarátkoztam így vele :D Valahogy jobb érzés, mint szőrrel. Még tisztábbnak is érzem magam :D (lehet hülyeségnek hangzik)

Suliban tesióránál kissé paráztam elsőnek, hogy lesz-e valamiféle megjegyzés, de nem. Szerencsére semmi, senki se foglalkozott vele.

Most lehet vitatkozni vele, hogy mennyire férfias vagy sem, fel lehet hozni akár a sportolókat is, de fölösleges. Elvégre szerintem az én lában, én testem, azt csinálok lényegébe vele, amit akarok. Van olyan lány, akinek még tetszik is.

Nem lehet mindenkinek tetszeni!

De van olyan, akinek lényegében nem is, vagy csak alig nő rajta szőr, akkor az az ember alapból már nem is férfias, vagy mi???

Bocsi, hogy fiúként írok. Nem rábeszélni akarlak, meg semmi ilyesmi, ha még úgy is tűnik :D Én azt mondom, ahogy te jónak érzed. Lányok terén pedig azon is el lehet gondolkozni, hogy van, akinek jobban tetszik szőr nélkül/kevesebb szőrrel, valaki pedig a Chewbacca stílust részesíti előnyben xD

2015. szept. 14. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!