Normális, hogy 11 éveen szinte belezúgtam Justin Biber-be?
Figyelt kérdés
2015. aug. 11. 10:24
1/19 anonim válasza:
Teljesen normális, csak ne maradj így.
2/19 A kérdező kommentje:
ooké,én meg annyira másra figyeltem h még el is írtam na mindegy
2015. aug. 11. 10:29
3/19 anonim válasza:
Normalis... lenne, ha nem epp abba a szerencsetlen, tehetsegtelen tahoba estel volna bele...
4/19 A kérdező kommentje:
Ki mit lát benne...
2015. aug. 11. 10:46
5/19 anonim válasza:
en peldaul egy menedzserek altal krealt 'tinisztart', aki a hirtelen jott nepszeruseget meg penzt keptelen normalisan kezelni.
6/19 anonim válasza:
Nyugi, én a One Directionnel vagyok így. :) Szerintem nem gáz, ha csak álmodozol meg ilyesmik, de ha el is hiszed hogy valamikor együtt lesztek az egy kicsit fura.
12/L
7/19 A kérdező kommentje:
Nem,csak el szoktam néha gondolkodni azon, hogy basszus mennyire szeretem a zenéjét meg milyen piszok helyen fiú.
2015. aug. 11. 13:07
8/19 Xowy válasza:
Ez teljesen normális, ha idősebb leszel akkor ugy is rá fogsz jönni, hogy bieber Sosem fog megdugni téged és kiszeretsz belőle. :)
22/F
9/19 A kérdező kommentje:
valahogy éreztem h nem fog megtörténni, de nem érdekel nem vagyok ilyen betegesen meg szállott.{csak kicsit}
2015. aug. 12. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!