Mért van ez szerintetek?
Figyelt kérdés
szeretnék egy pasit...de ha akad akkor egy ideig járunk, utána elküldöm, utána megint szenvedek, h nincsen pasim és megint ugyan ez ha van... sőt ha van alig várom, hogy szingli legyek utána szakítok és hiányzik vissza akarnám kapni de már ő nem akarja... mostmeg már nem merek közel engedni magamhoz senkit úgy is csak szenvedés lenne a vége, mert hiányozna, énmeg úgyis ellökném magamtól, tehát így jobb nekik ....2015. aug. 10. 15:42
1/2 anonim válasza:
Hát te tudod miért lököd el magadtól őket...
2/2 anonim válasza:
de miért csinálod ezt ? valami gátlásod van ? pl nekem ilyesmi régen volt . hogy valaki tetszett aztán ellöktem magamtól és szinte undorodtam tőle utána meg hiányoltam . szerintem ez annyit tesz hogy nem ő volt az igazi . de szerintem azért van ez mert magadat sem fogadod el teljesen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!