50 éven felüli NŐK! Hogyan élitek meg ezt az időszakot? Mi már haszontalanok és élősködő tagjai lettünk ennek a társadalomnak? Nem érzitek úgy, hogy túl sok negatívum zúdult ránk hirtelen és egyszerre?
Szia! Tudom mit érzel. Leírni nem lehet ezt az érzést, hogy rossz az enyhe kifejezés, benne voltam. Két éve nyugdíjas vagyok.Jelen pillanatban minden rendben van, mondhatom, boldog vagyok, de , hogy min mentem keresztül az utolsó tíz évben azt itt leírni túl hosszú lenne és talán borzasztó is.
Azt tudom tanácsolni, hogy bármilyen nehéz és talán hihe-
tetlennek hangzik, de saját magadnak kell bizonyos dolgo- kon túltenni magadat. Nagyon nehéz, mikor az ember azt érzi csak, hogy nincs szüksége senkinek se rám. A TV, rádió, újság is csak azt pampogja " sok a nyugdíjas, be kell fagyasztani a nyugdíjakat, meg kell emelni a nyugdíj-
korhatárt". Sokat nem lehet tenni, de egyet nagyon:
NEM ÉRDEKEL SEMMI" Élek egyszerűen és segítek azoknak akik még rosszabb helyzetben vannak mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!