Van-e olyan személy hozzátartozóidon kívül ezen a világon, aki ha meghalna öngyilkos lennél?
Nem szerelmedre,családtagra efféle dolgokra vagyok kíváncsi hanem ilyenekre,mint egy író akinek imádod a könyveit,egy zenész akinek imádod a hangját stb...
Nem kell komolyan,ha csak úgy éreznéd hogy nagyon kétségbe esnél azt is leírhatod.
nem...senki halála után nem lennék öngyilkos, még a családtagjaim,szeretteim halála után sem...ez az élet rendje, a halál épp olyan természetes dolog, mint a születés...persze, hogy fájdalmas dolog örökre elveszíteni valakit, de mi értelme lenne annak, ha mindenki megölné magát, ha elveszti egy szerettét? rövidtávon kihalnánk, és mellesleg a szerettünk sem örülne neki, ha megtudná
ami pedig a nagy embereket jelenti, nem azt kell nézni, hogy elment, hanem azt, hogy mi mindent hagyott ránk...én pl sajnálom, hogy már soha tobben nem fogok Jacko koncertet látni élőben (pedig gyerekkori álmom volt), de nem lettem öngyi :)
Nem.. kedvenc íróim már rég halottak xD
M. J.-re gondoltál konkrétan, v honnan jött a kérdés?
Én azért nem lennék semmiképpen (hiába gyűlölöm önmagam), mert tudom, hogy ezzel ellenben vannak emberek, akik szeretnek, és számítanak rám. És tudom, hogy ezzel a lépéssel csak az önmagam iránti sajnálatot fejezném ki, és mindenki másnak ártanék...és ettől irtózom a legjobban.
Meghát...vallásos vagyok, és tudom, hogy Isten a legnagyobb bajban, szomorúságban sem hagy el bennünket, hanem erőt ad!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!