Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitévő legyek? Ez megoldás...

Mitévő legyek? Ez megoldás lenne? Tanácsokat kérek

Figyelt kérdés

Szóval mostanában olyan sok minden összejött.. mindenki velem veszekszik minden baj:S a barátaim az ismerőseim a suli ..és arra gondoltam h pár napra "eltűnnék" nem mennék fel msnre a telefonomat pedig kikapcsolnám.suliba nem járhatok egy darabig mert beteg vagyok. és ha talán eltűnnék és nem reagálnék jobb lenne? kicsit aggódnának értem a barátaim? vagy teljesen felesleges lenne ezt csinálnom?

nagyon ki vagyok készülve idegileg és lelkileg is. úgy érzem pár nap mindenkitől "elzárva" talán megoldás lenne

18L

2010. márc. 7. 16:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kösz ezt akartam ki hozni, hogy ezt mond. Ezen az oldalon senki nem tudja, hogy mi történik az életedben, és csak te tudhatod, hogy mi a jó megoldás.
2010. márc. 7. 18:45
 12/14 A kérdező kommentje:
attól még tanácsokat elfogadnék:)
2010. márc. 7. 18:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Én ilyenkor lerendezem, ahogy tudom, meg idegnyugtatásul zenét hallgatok.

http://www.youtube.com/watch?v=bmUL40RFKZk

2010. márc. 7. 19:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez nem megoldás, csak megfutamodás!!!

Ne csináld ha mindig elbujsz a problémák elől, hamar komoly gondjaid lesznek. Az ilyen emberek lesznek hajléktalanok, nem bántásból mondom de meg kell tanulnod legyürni a próblémákat.

2010. márc. 7. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!