Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudok sírni a...

Miért nem tudok sírni a gyásznál és az örömnél? (többi lent)

Figyelt kérdés
Akárhányszor volt valami megható ünnepély vagy temetés (valaki halála) 1x nem sírtam... én egyszerűen nem tudok érzelmileg elgyengülni az ilyen dolgoknál, és fel sem tudom fogni, hogy más hogy tud... más meg azon nem tud sírni ha piszkálják/zaklatják (egyszerűen elengedik a füleik mellett) én bezzeg nem tudom elengedni és ha csak hülyeségből is leb**iznak elkezdek sírni.... mi van velem?
2015. aug. 2. 12:14
 1/3 anonim válasza:
mert gonosz vagy
2015. aug. 2. 12:35
 2/3 szántóvető ***** válasza:
amiket leírtál az normális.gondolom nem a szüleid temetésénél fordult elő hogy nem sírtál.
2015. aug. 2. 12:36
 3/3 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák, ennyit tudok mondani. Mndenki másmilyen mértékben érzény. Én is ilyen vagyok. Filmeken, megható ünnepélyeken én is nagyon ritkán sírok de ha piszkálnak gyakran elérzékenyulök. Halállal kapcsolatos élményem ilyen nagyon közeli hozzátartozóval hála istennek még nem nagyon voltak ugyhogy arrol nem tudok nyilatkozni, de távoli ismerősök halálhirén sosem sirtam...
2015. aug. 2. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!