Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sértő ha azt mondják rád...

Sértő ha azt mondják rád "egyszerű" vagy?

Figyelt kérdés
Nekem sértő lenne, de lehet, hogy túl önérzetes vagyok?
2015. júl. 29. 12:31
1 2
 11/19 Megellai Emese válasza:
56%
Egyrészről jó mert nem gondolják hogy csicsás vagy. De más részről olyan mintha azt mondták volna hogy unalmas vagy.
2015. júl. 29. 13:03
 12/19 anonim ***** válasza:
59%

Így ebben a formában nem annyira sértő, és valóban nem mindegy a szövegkörnyezet, de nekem így is rosszul esne.

Akárhogy is vesszük ,akkor is lealacsonyító, még ha nem rosszindulatból mondták akkor is.

2015. júl. 29. 13:10
 13/19 A kérdező kommentje:
Számomra talán azért tűnik annak, mert ismerem őket. Ezzel ők bizony azt akarták mondani, hogy buta! Anyám orvos volt már nyugdíjas, de ő mindig mindenhol mindenkinek azt mondta, hogy bár ő orvos, igyekszik elkerülni a dr. titulus használatát a bemutatkozásnál!!! Bemutatkozik, hogy Horváth Julianna aztán hozzá teszi mindezt.....
2015. júl. 29. 13:15
 14/19 anonim ***** válasza:
83%
Na jó, ha eldöntötted magadban, hogy lehülyéztek, akkor minek kérdezed?
2015. júl. 29. 13:24
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem sértő így, ebben a formában.
2015. júl. 29. 13:30
 16/19 anonim ***** válasza:
83%
Tényleg egyszerű vagy ha ezen kattogsz napokig. Azt jelenti ,nem vagy csicsapitsa pénzéhes plázaribi ,hanem egy szolíd csaj, olyan feleségnek való. A férfiak pontosan tudják hogy ez mit jelent.
2015. júl. 29. 13:32
 17/19 anonim válasza:
87%

naivan mondom, hogy igy nem sérto..viszont, ha az én anyám ezt mondaná, akkor az az lenne...és szándékosan lealacsonyitaná vele a másikat...ugy, hogy a másiknak le sem esik, hogy most anyám az -ostoba- szoval bélyegezte meg.

ha én mondanám ezt, semmiképp sem sértésnek szánnám. inkább orulnék neki, hogy a fiam egy nem fellengzos, ontelt lányt akar elvenni.

2015. júl. 29. 13:34
 18/19 anonim ***** válasza:
83%
Számomra az egyszerü=a rendes lány szóval, egyszerü, de nagyszerü,ebben semmi sértõ nincs.
2015. júl. 29. 13:35
 19/19 anonim válasza:
hát nekem ez még így sem tetszene.
2015. júl. 30. 03:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!