Mit csinálnál, ha 100 egység lenne belőled?
Figyelt kérdés
Hogyan használnád fel ezt az előnyödre? A klónjaidnak Te parancsolsz.2015. júl. 21. 18:30
11/16 Shai-Hulud válasza:
"Maximum "deka" lehetsz. :D"
Nem lehet, azt már a fiam lefoglalta.
Mellesleg a "kilo" a száz, a "deka" csak tíz...
Te meg csak ne dekázgass engem, mert kiosztok néhány MEGApofont, hogy még a GIGÁd is beleremeg, TERAngfosztó!
12/16 A kérdező kommentje:
kilo=1000 (1k)
2015. júl. 22. 10:21
13/16 Shai-Hulud válasza:
Na most hídba mentem.... :-D
Igazad van, jól benéztem, nem tudom miért a kilo-t mondogatom a hekto helyett.
Fogjuk rá, hogy a nagy meleg az oka! :-D
Szóval minden fentebbi hülyeségemnél hekto értendő a kilo helyett!
(Valamiért úgy érzem, hogy ebből már nem jövök ki pozitívan...)
14/16 anonim válasza:
50 dolgozna, 9 csinálná a házimunkát (bevásárlás, takarítás, főzés stb.), lenne 1 sofőröm, 20 elmenne segíteni másokon, a maradék 20-at félretenném random feladatokra
15/16 anonim válasza:
A szolgáim lennének és még fizetniük is kellene azért hogy azok lehessenek!! Plusz amit a munkán szereznek azt is nekem adják!!
VRÁHÁHÁHÁHÁ!!!!!!!!!!
16/16 Shai-Hulud válasza:
El lennék foglalva azzal, hogy megakadályozzam, hogy 99 példányban fellázadjak saját magam ellen. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!