Velem van a baj?

Figyelt kérdés

8 hónapja nincs senkim, az ex párom megcsalt, azóta rá se tudok nézni a férfiakra.

Nem járok el sehova, pedig hívnak.

De én is vágyom a szeretetre.

Fog ez még változni?

vagy egyedül maradok?

2015. júl. 19. 22:58
 1/4 anonim ***** válasza:
veled van
2015. júl. 19. 23:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Fog változni, csak csalódtál, de majd elmúlik. Ettől függetlenül veled van "baj" :D, mert léteznek még olyanok, akik nem csalnának meg, de majd rájössz. Hány éves vagy?
2015. júl. 20. 07:02
 3/4 A kérdező kommentje:
21 :)
2015. júl. 21. 00:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Na de kérlek.. :) Már hogy maradnál egyedül? Annyi hal van még a tengerben. :)

Míg nekem nem volt senkim, sokszor én is kétségbe estem. Nem egyszerű megtalálni a tökéletes partnert, és ha meg van, valószínűleg sok mindenben kellenek kompromisszumok és a másik hibáinak elfogadása is.

Én azt javaslom, hogy fordítsd ezt az időt magadra és a barátaidra. Látod, hívnak téged, mégsem mész. Mikor mennél, ha nem most (ennyi idősen)?

Mellettük is ki tudsz teljesedni, nyilván nem tudnak úgy megölelni, mint akit szerelemmel szeretsz,de lesz olyan is, hidd el.

A leghosszabb idő, amit egyedülállóként töltöttem majdnem 3 év volt. Az elején nehéz volt, aztán elfogadtam. Lett volna jelentkező, de nem akartam semmi olyanba belemenni, amikor nem érzem belülről, hogy "ő lesz az". Addig el voltam a barátaimmal, nyaralni jártunk, csak mi, lányok.

Ne keseredj el. Próbáld úgy felfogni,hogy ez most így kell legyen, ezt is meg kell élned. Aztán ha jön álmaid férfija, nyitott leszel rá. :)

2015. júl. 21. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!