Velem van a baj?
8 hónapja nincs senkim, az ex párom megcsalt, azóta rá se tudok nézni a férfiakra.
Nem járok el sehova, pedig hívnak.
De én is vágyom a szeretetre.
Fog ez még változni?
vagy egyedül maradok?
Na de kérlek.. :) Már hogy maradnál egyedül? Annyi hal van még a tengerben. :)
Míg nekem nem volt senkim, sokszor én is kétségbe estem. Nem egyszerű megtalálni a tökéletes partnert, és ha meg van, valószínűleg sok mindenben kellenek kompromisszumok és a másik hibáinak elfogadása is.
Én azt javaslom, hogy fordítsd ezt az időt magadra és a barátaidra. Látod, hívnak téged, mégsem mész. Mikor mennél, ha nem most (ennyi idősen)?
Mellettük is ki tudsz teljesedni, nyilván nem tudnak úgy megölelni, mint akit szerelemmel szeretsz,de lesz olyan is, hidd el.
A leghosszabb idő, amit egyedülállóként töltöttem majdnem 3 év volt. Az elején nehéz volt, aztán elfogadtam. Lett volna jelentkező, de nem akartam semmi olyanba belemenni, amikor nem érzem belülről, hogy "ő lesz az". Addig el voltam a barátaimmal, nyaralni jártunk, csak mi, lányok.
Ne keseredj el. Próbáld úgy felfogni,hogy ez most így kell legyen, ezt is meg kell élned. Aztán ha jön álmaid férfija, nyitott leszel rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!