20 éves srác vagyok és 178cm, alacsonynak érzem magamat van rá okom?
Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 22:26
4/47 anonim válasza:
Mihez képest? A férfiak kb. 50%-ánál magasabb vagy már így is...
5/47 anonim válasza:
Szerintem nincs:) én 180 vagyok és megvagyok a magasságommal:)
Igaz hogy a mostani kb 16 éves fiúk érdekesre nőttek:D De emiatt szerintem ne aggódj
6/47 anonim válasza:
Szia. Aggodalomra semmi ok. A 178 cm-es magasságod szerintem pont jó, hacsak nem akarsz egy 185 centis modell lánnyal járni :) Tényleg nincs veled semmi baj :)
8/47 anonim válasza:
Nem igazán. Én 186 vagyok és én magas vagyok. Te se vagy ennél sokkal alacsonyabb 180 körül már magasnak számít az ember. Meg amúgy is tudsz ellene tenni? Nem. Másik nekem a haverom 1 fejjel alacsonyabb, és vna barátnője, nekem meg még nem is volt (nem tudom miért, nem a sörhas miatt, és csúnya se vagyok.. de ez egy más téma).
9/47 anonim válasza:
Én 20 éves vagyok és 182 cm. Mindössze 4 cm-el vagyok nálad magasabb, és nem tartom magamat alacsonynak. Szerintem ez egy tök jó magasság, se nem alacsony, se nem magas.
10/47 anonim válasza:
nem vagy alacsony az átlag felett 3 centivel vagy. Bár én 186 vagyok és alacsonynak érzem magam és nincs senki a közelembe aki közel olyan magas lenne mint én . De apám 215 és alacsonynak érzi magátD:D: pedig neki aztán tényleg nincs oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!