Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Zavar, hogy alacsonynak érzem...

Zavar, hogy alacsonynak érzem magamat. Hogyan tudnék megnőni?

Figyelt kérdés
Hiába vagyok 170 cm felett pár centivel, de mégis nagyon alacsonynak érzem magamat. S ez kihat a mindennapjaimra is. Részben emiatt visszahúzódóbb, zárkózott vagyok. Van valamilyen tippetek a testmagasságom növelésére 19 évesen?
2010. márc. 9. 22:42
 1/5 anonim ***** válasza:
25 éves korig még bőven nőhetsz, sőt, egyesek még utána is nőnek. Sportolj és táplálkozz egészségesen, a többit bízd a génjeidre.
2010. márc. 9. 22:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez a 170 centi lányoknak bőven elég, de fiúknak sem gázos szerintem.
2010. márc. 9. 23:32
 3/5 anonim válasza:
Hallod...én 153cm vagyok 19évesen...akkor én mit mondjak?xD..
2010. márc. 13. 22:34
 4/5 anonim ***** válasza:
151cm magas 25 éves nő vagyok, már nem növök. Úgy tűnik, itt a pont. Ja, és engem nem zavar, hogy nem nőttem nagyobbra, csak akkor, amikor BKV-n nem engednek kapaszkodni, mert a magas emberek nekitámaszkodnak a kapaszkodóknak.
2010. márc. 13. 22:37
 5/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem ne zavarjon, én fiú létemre 163 cm vagyok és 21 éves. Nem fogok már nőni. Engem is sokáig zavart az alacsonyságom, de rájöttem, hogy nem ennek kell meghatároznia az életed és a mindennapjaidat. Hiszen gondolj bele, legalább egészséges vagy. Sokan tolószékben ülnek, meg hiányzik valamely testrészük esetleg rákosak...stb. Ők inkább lennének alacsonyak de egészségesek. Szerintem inkább örülj annak, hogy nincs semmi bajod, és évek múlva ez lesz a legkisebb gondod, hogy nem vagy 190 cm. Mellesleg én mindent megadtam volna régen plusz 10 cm-ért. Ha csak akkora lehettem volna mint Te. De ez nem helyes gondolkodásmód. Próbáld meg pozitívan felfogni. Csajokkal kapcsolatban én hátrányosabb helyzetben vagyok, mint Te. De az életben mindenki megtalálja a párját, én nem is tartok ettől, hogy nem fogok kelleni egy csajnak sem, csak azért, mert alacsony vagyok... :)
2011. jún. 16. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!