Ez nagyon furcsa 12 éves lány létemre?
Minden korombeli lány arra vágyik hogy legyen egy csomó barátnője akikkel mindenféle csajos dolgokról tud beszélgetni.
Én nekem is vannak barátnőim, de valamiért úgy érzem hogy jobb lenne ha egy fiú legjobb barátom lenne akivel tudnék őszintén beszélgetni és hülyülni.
Ez nagyon fura?
Miért érzek így?
Miért pont fiú?
Te válogatod meg a barátaidat. Lehet most egy fiúbarátra lenne szükséged :D Hajrá :)
1, Lehet:)
2, Lehet hogy én is ilyen vagyok. Mondjuk sosem voltam az a tipikus kislány típus, aki oda van a rózsaszínért, és legszívesebben hercegnővé válna:D
Én inkább hülyéskedni, viccelődni szeretek amit a lányokkal nem nagyon tudok mert a legtöbb nem ilyen, a fiúkkal meg valamiért jobban lehet hülyéskedni, szórakozni.
Nincs ezzel semmi baj.:)
Nekem nincs sok barátnőm,baratom de nem is kell,ha van par ember akikre számíthatsz. Ket legjobb baratom van egy lany es egy fiú. Ugyan olyan témákról is tudunk beszélgetni a fiúval,mint a lannyal-persze a menzesz meg nagyon intim dolgokról nem:D.
Es valoban igy van,hogy a fiúval hülyülünk allandoan de komolyan is tudunk beszélgetni,de a lánnyal is tudunk hülyéskedni de nem annyira mint a fiúval.
Szoval nincs semmi baj ezzel.
14/L
teljesen normális hogy ha azt gondolod h sok a lány akk fiú ismerős is kell...
12/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!