Szerintetek én homofób vagyok?
A hölgyemények által elég kedvelt hapsi vagyok.
A saját nememmel való szexuális kapcsolat gondolatától is kiver a víz, és ha békén hagysz én sem bántalak elméletet képviselem a melegekkel kapcsolatban.
Viszont két biszex hölgyeménnyel " kellő fizikai szimpátia esetén" ugyan csak szívesen, románcba keverednék.
"a szexuális beállítottság ízlés és gusztos , bocs gusztus, kérdése"
- ÉS akkor ugye ez a melegekre is vonatkozik?
Ne rugózz, csak egy szó vicc, Gusztos Peti is meg mosolyogná.
Nem vagy az, mert találkoztam már gazi homofóbokkal, és azok gondolkodni se bírnak.
Te se nagyon, de legalább egy kicsit. A melegek valóbanevolúciai zsák utcák, ugyanakkor az agyműködésük sokmindenben lepipálja a hetero átlagot. Nem véletlen, hogy rengeteg nagy ember, művész mleg. A másik meg hogy ez ugyanolyan rendellenesség, mint a hermafroditizmus, és a magzat fejlődésének 6-8. hetében dől el, ugyanakkor, mikor kifejlődnek a nemiszervek. Egy lökettel több ösztrogént és más női hormont kap, pl stressz hatására és már el van döntve, hogy melyik nemhez vonzódik. A nő a férfihez, a férfi a nőhöz. A melegek kinézetük ellenére az ellenkező nem tulajdonságaival és vágyaival bírnak. Így vnzódnak ők a "saját" nemükhöz.
Érdekes, hogy a mozgássérültek felvonulásai nem váltanak ki ilyen reakciókat, pedig a melegekkel is ugyanaz a helyzet, mint velük.
Csak míg a mozgássérültek bűntudatot keltenek, addig a melegek agressziót... Hogy miért?
Hát erre van egy mondás: Két féle meleg létezik: az egyiket ÜTIK, a másik pedig ÜT.
"Ne rugózz, csak egy szó vicc, Gusztos Peti is meg mosolyogná."
- De azért ugye értetted, hogy mit kérdeztem? Észre sem vettem a "szóviccedet".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!