Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek én homofób vagyok?

Szerintetek én homofób vagyok?

Figyelt kérdés

A hölgyemények által elég kedvelt hapsi vagyok.

A saját nememmel való szexuális kapcsolat gondolatától is kiver a víz, és ha békén hagysz én sem bántalak elméletet képviselem a melegekkel kapcsolatban.

Viszont két biszex hölgyeménnyel " kellő fizikai szimpátia esetén" ugyan csak szívesen, románcba keverednék.

2010. márc. 4. 16:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"a szexuális beállítottság ízlés és gusztos , bocs gusztus, kérdése"

- ÉS akkor ugye ez a melegekre is vonatkozik?

Ne rugózz, csak egy szó vicc, Gusztos Peti is meg mosolyogná.

2010. márc. 4. 17:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem vagy az, mert találkoztam már gazi homofóbokkal, és azok gondolkodni se bírnak.

Te se nagyon, de legalább egy kicsit. A melegek valóbanevolúciai zsák utcák, ugyanakkor az agyműködésük sokmindenben lepipálja a hetero átlagot. Nem véletlen, hogy rengeteg nagy ember, művész mleg. A másik meg hogy ez ugyanolyan rendellenesség, mint a hermafroditizmus, és a magzat fejlődésének 6-8. hetében dől el, ugyanakkor, mikor kifejlődnek a nemiszervek. Egy lökettel több ösztrogént és más női hormont kap, pl stressz hatására és már el van döntve, hogy melyik nemhez vonzódik. A nő a férfihez, a férfi a nőhöz. A melegek kinézetük ellenére az ellenkező nem tulajdonságaival és vágyaival bírnak. Így vnzódnak ők a "saját" nemükhöz.

Érdekes, hogy a mozgássérültek felvonulásai nem váltanak ki ilyen reakciókat, pedig a melegekkel is ugyanaz a helyzet, mint velük.

Csak míg a mozgássérültek bűntudatot keltenek, addig a melegek agressziót... Hogy miért?

Hát erre van egy mondás: Két féle meleg létezik: az egyiket ÜTIK, a másik pedig ÜT.

2010. márc. 4. 18:47
 13/14 anonim ***** válasza:
ma 16:52 két pasi? pfujjjjjjjjj
2010. márc. 4. 20:49
 14/14 anonim ***** válasza:

"Ne rugózz, csak egy szó vicc, Gusztos Peti is meg mosolyogná."

- De azért ugye értetted, hogy mit kérdeztem? Észre sem vettem a "szóviccedet".

2010. márc. 5. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!