Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek én homofób vagyok?

Szerintetek én homofób vagyok?

Figyelt kérdés

A hölgyemények által elég kedvelt hapsi vagyok.

A saját nememmel való szexuális kapcsolat gondolatától is kiver a víz, és ha békén hagysz én sem bántalak elméletet képviselem a melegekkel kapcsolatban.

Viszont két biszex hölgyeménnyel " kellő fizikai szimpátia esetén" ugyan csak szívesen, románcba keverednék.

2010. márc. 4. 16:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
25%

Nem tudom, nekem az a furcsa kicsit, hgy ezt úgy kérdezed, mintha baj lenne.

Egy egészséges ember homofób!

2010. márc. 4. 16:46
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. márc. 4. 16:48
 3/14 anonim ***** válasza:
nem vagy homofób
2010. márc. 4. 16:50
 4/14 anonim ***** válasza:
No no. A hetero nem egyenlő a homofóbbal. A homofób az, aki gyűlöli a melegeket, aki szerint ők nem egészséges emberek, aki nem ülne le velük beszélni, csak mert a a saját nemükhöz vonzódik.
2010. márc. 4. 16:52
 5/14 anonim válasza:
96%
Én nő vagyok, el nem tudnám képzelni, hogy egy másik nővel "nyalakodjak" még a látványát sem bírom ha két nő szórakozik egymással, de két férfit szívesen nézegetek. Még fel is izgat, ha két pasi szexel egymással. Szerintem ez nem homofóbia.
2010. márc. 4. 16:52
 6/14 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak szemléltetni szeretnék egy aspektust, miszerint a szexuális beállítottság ízlés és gusztos , bocs gusztus, kérdése!
2010. márc. 4. 16:54
 7/14 anonim ***** válasza:

"a szexuális beállítottság ízlés és gusztos , bocs gusztus, kérdése"

- ÉS akkor ugye ez a melegekre is vonatkozik?

2010. márc. 4. 16:55
 8/14 anonim ***** válasza:
7%
Addig üsd a b*zit, amíg meleg! :D
2010. márc. 4. 17:01
 9/14 A kérdező kommentje:

No no. A hetero nem egyenlő a homofóbbal. A homofób az, aki gyűlöli a melegeket, aki szerint ők nem egészséges emberek, aki nem ülne le velük beszélni, csak mert a a saját nemükhöz vonzódik.

Nagyon gusztustalannak tartom a hapsik esetében.

Már volt példa arra hogy rám izgult egy meleg, de határozottan érzékeltettem vele hogy nem vagyok rá vevő, és leállt. De ha úgy adódna lehet hogy tettleges lennék, bár lehet hogy találkoztam meleggel csak nem vágtam.

Persze nem gyűlölöm őket, csak öklendezem.

Viszont nem tartom egészségesnek, hiszen az egyfajta deviancia ha nem képes az evolúció szerint reproduktívan élni két ember.

2010. márc. 4. 17:01
 10/14 A kérdező kommentje:

Én nő vagyok, el nem tudnám képzelni, hogy egy másik nővel "nyalakodjak" még a látványát sem bírom ha két nő szórakozik egymással, de két férfit szívesen nézegetek. Még fel is izgat, ha két pasi szexel egymással. Szerintem ez nem homofóbia.

Látatlan is imádlak!

2010. márc. 4. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!