Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy vegyem rá magamat, hogy...

Hogy vegyem rá magamat, hogy számítógépezés, internetezés helyett értelmesebb dolgokat csináljak?

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondolok, hogy többet olvassak, tanuljak... Először is, a tanulással van a kevesebb gondom. Ugyanis kitűnő tanuló vagyok. Szóval nem azzal van a baj hogy a kevés tanulás miatt rosszul teljesítenék a suliban, hanem a plusz tanulásra nem bírom magam rávenni (gondolok itt a nyelvvizsgára, jogsira...) A középfokúm már megvan angolból, most felsőre készülök, augusztusban a jogsit is elkezdeném. Addigra már le írásbelizek, utána már angolból is csak szóbelire kéne készülnöm. Csak ugye szeptembertől kezdődik a suli, és mivel végzős leszek, az egész év az érettségire készülésről fog szólni, szóval félek hogy ez a 3 már egyszerre lehet sok lenne, és túl nagy áldozatot kellene hoznom (ugye a gépről és az internetről nehezen mondok le, és azért örülnék ha a barátaimra is maradna időm) És akkor még ott van az olvasás... rengeteg könyv van amit el szeretnék olvasni, köztük a kötelező olvasmányok is...

Szóval, a kérdés, hogy hogyan vegyem rá magam hogy jóval kevesebbet gépezzek, internetezzek? (inkább az utóbbi a bajosabb, mert azt nem csak gépről, hanem telefonról is meg tudom oldani, a gépet ritkábban kapcsolom most be, mert rohadt meleg van, és az is csak plusz hőt termel...)

2015. júl. 8. 13:28
 1/2 anonim ***** válasza:
próbálj a napi rutinjaid közé egyebeket is beiktatni így mint pl.: festészet, tornagyakorlat, tanulj meg valami hangszeren játszani, esetleg menj ki a szabadba és sétálj egyet. :)
2015. júl. 8. 14:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy vedd rá magad, hogy különb akarj lenni a többi embernél. Férfiak, nők, gyerekek - Adam Sandler film.
2015. júl. 17. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!