Olyat tettem, ami miatt borzalmasan érzem magam, de csak hetek múlva tudok majd bocsánatot kérni attól, akit megbántottam, hamarabb semmiképp nem tudok vele beszélni. Állandóan csak ez jár a fejemben, semmi másra nem tudok koncentrálni. Mivel kössem le magam addig?
2010. márc. 3. 21:41
1/5 anonim válasza:
például ami számodra vicces én például ayutubon szoktam vido-kat nézni ott aztán lehet röhögni vagy lógj a barátaiddal/barátnőiddel ha nem közülük bántottál meg valakit,vagy valami sporttal vagy filmezz a neten most például jó filmek vannak a www.moovie.hu,én is megbántottam valakit é ezekkel próbálkoztam nekem bejött remélem neked is:)
2010. márc. 3. 22:20
2/5 anonim válasza:
szerintem ne akard elvonni mindenáron a figyelmedet erről.. próbáld tisztázni magadban, minél jobb megoldást találni, kitalálni a lehető legjobbat, amit majd mondani fogsz neki és megnyugtatni magad .. olvasgathatsz vicceket, ökörködhetsz a barátaiddal vagy nézhetsz Mr Beant .. csak arra az időre fogja elvonni a figyelmed .. este lefekvés után és reggel fogmosás közben eszedbe fog jutni, hiszen még nem oldódott meg .. próbáld meg kibírni ezt a kis időt, ami baromi soknak fog tnni..kitartás.
2010. márc. 4. 00:49
3/5 anonim válasza:
mivel kösd le magad? kötéllel :D:D
2010. márc. 4. 12:30
4/5 anonim válasza:
szia én is igy jártam egyszer de nekem nem használt semmi szinte mindent kiprobáltam akkor keztem kézizni kapus voltam/vagyok de még a kapuba is az járt a fejembe én csak ugy tutam tul lépni rajta h bocsánatot kértem de még utána is 2 hétik rágotam rajta
tüccybaba 10/l
2010. márc. 4. 15:57
5/5 anonim válasza:
Szerintem msn-ezz vagy menj el bulizni bár ilyenkor nem tudom hogy az is érdemes-e:S
Én is voltam már ilyen helyzetbe akkor én néztem tv-t, neteztem, vagy ha lány vagy akkor mondjuk fesd ki magad durván, fényképezd le magad rakd föl a gépre és átküldöd barátnődnek röhögtök egyet, én szoktam ezt csinálni mikor ilyen helyzetbe vagyok vagy amikor unatkozom.:D
Halgass zemét, nekem van egy ajánlatom Flour Filigantol a Bö. Fura szövege van meg minden de barátnőm átküldte és rá vagyok kattanva.:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!