Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szélsőségesen introvertált?

Szélsőségesen introvertált?

Figyelt kérdés
Az introvertáltak belülről nyerik az energiákat, vagyis sokszor befelé fordulok. Ez konkrétan már olyannyira jelen van, hogy például egy társaságban sokszor nem tudom követni a sztorit, elrévedek stb. Ilyen módon pedig nem is tudok aktívan részt venni a társalgásra. A másik nagy probléma, hogy mindig az elhangzottakat analizálom, vagyis nekem egy adott sztoriról nem jut eszembe semmi, hanem mindig ami megtörtént azt képzelem el, elemezgetem stb. és ezért soha nem tudok hozzátenni semmit, esetleg továbbszőni a beszélgetést. Hogyan tudnék változtatni, egyszerűen mivel ez már a véremben van, nem tudok változtatni, próbáltam aktívabb lenni a társaságban, de nem megy!! Mit tegyek?
2015. júl. 6. 20:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok.

Néha működik, hogy ha az elhangzottakhoz lazán, vagy egyáltalán nem kapcsolódó dologról kezdesz el beszélni. Ha nem tudsz mit hozzátenni, válts témát.

2015. aug. 15. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!