Mit tennél akkor ha egyedül vagy azt utcán és egy kreol bőrszínű személyiség oda jön és meg kérdi: Szia bocs mennyi az idő?
Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 19:11
11/27 anonim válasza:
hát ez elég hüleség lessz de azért elmondom:én azt mondanámh vigyelj én meg mondommennyi az idő,te megmondod mennyi píz van nálad,én adok pár percet hogy adj pár húszezrest XD
12/27 anonim válasza:
"Mi van ecsém, vársz egy hívást?"
14/27 anonim válasza:
Megmondanám az időt.
Ha kötekszik, több megoldás is van:
-ha egyedül van, lefújom (mindig van nálam gázspray)
...vagy, ha kisebb nálam, bemosok neki egyet
-esetleg elfutok (úgyse ér utol, meg amúgy is, mit csinálna? addigra már rég máshol lehetek)
-van nálam direkt erre a célra egy áltelefon, egy régi sz@r, amit odaadnék neki, nem menne vele semmire
-odaadnám neki(k), aztán követném és hívnám a Rendőrséget
-avagy odaadnám neki(k), és hívnék olyan ismerőst, aki el tudja intézni, hogy megszorongassák a tökét.
15/27 anonim válasza:
Hát.. az már a kinézetétől függ. Ha egy ágrólszakadt senki akkor megmondanám,hogy nem tudom, nem hordok órát. (Ugyanis telefonomon van csak óra azt meg nem venném akkor elő. :')
Ha egy normális embernek tűnik akkor megmondanám.
16/27 anonim válasza:
nekem már volt ilyen. nagyon megilyedtem és azt mondtam h nem tudom.
17/27 anonim válasza:
Nyögnék neki valamit másodperccel megtoldva, aztán amíg pillog és feldolgozza, mit mondtam, elhúzom a csíkot (:
18/27 anonim válasza:
mondanám, hogy nincs órám, de annak a másik fickónak, ott a túloldalon iogen! Talán kérdezze meg őt!%
19/27 anonim válasza:
Ha normálisan néz ki, akkor megmondom, ha kicsit szakadt, akkor nem mondanám, ha esetleg nem lenne okom félni tőle, akkor megkérdezném tőle, hogy mennyit dolgozott életében.
20/27 anonim válasza:
Arra van a templom, arra meg a vasútállomás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!