Csajok! Nektek milyen pasi jön be?
Felesleges itt kérdezned, mert a már érett lányoknak általában különböző az "ízlésük". 17-18 felett már nem igazán behatárolható a nőideál.
Hány éves vagy?
Hülyeség az,hogy a külső nem számít.Először mindenki az ember külsejét látja,szóval ez igenis fontos.Szerintem kb.ugyanannyira fontos a külső mint a belső.Szóval nekem külsőre a sötét haj,sötét szem,sötétebb bőr jön be,de ne legyen agyonszolizott,és nem is a cigányokra gondoltam:)Legyen nálam magasabb egy pár centivel,és legyen jó széles válla,erős karja,szerintem az a férfias.Szeretem az izmos pasikat,de ne legyen túl izmos,és az se baj,ha kicsit hájas,pocakos.Szóval ne legyen villanyoszlop:DMeg nem is kell egy bred pittnek lenni,csak legyen benne vmi ami megfogjon,kisugárzás,egy szép szempár:)
Belsőleg legyen humoros,meg tudjon nevettetni,legyen jófej,kedves,aranyos,őszinte,komoly,családcentrikus,okos,nem kell 26 diploma,de ne legyen síkhülye se.Lehessen vele mindenről beszélgetni,és ne csak a pasim legyen,hanem egyben a legjobb barátom is.És férfias legyen mindenképp,mind külsőleg,mind belsőleg.Pont ezek miatt általában csak az idősebb korosztályban találok "normális" srácokat,18 fölött.
Remélem kielégítő volt a válaszom:)
16/L
köszi a válaszokat!! :D
18 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!