Egy jó pasi mitől jó pasi? Csajok? : D
Figyelt kérdés
XD2010. aug. 26. 17:26
1/10 anonim válasza:
Mindig attól,ami neked jön be egy pasiban!!!!
Csáje
2/10 anonim válasza:
attól hogy nem irja azt hogy ": D" "XD"
3/10 anonim válasza:
sz XD amúgy engem is idegesít. de nemtudom mi szokott megfogni egy pasiban. mindig más. átlalában ha megyek az utcán a csajokkal és modnjuk hogy jó pasi a kinézetre mondjuk mivel nem ismerjük. ha akit ismerünk és úgy mondjuk hogy jó pasi akkor úgy összességében értjük a személyiségére meg mindenre. de sosincs teljes egyetértés mert mindenkinek már a véleménye..
5/10 anonim válasza:
jóképű, humoros, nem hájas, nem bunkó, segítőkész, laza, vannak haverjai, nem képfüggő, nem cigizik, okos, de nem könyvmoly, népszerű, jól öltözött de nem divatbaba, NEM vasalja a haját...hát ilyesmik:)
6/10 anonim válasza:
jól néz ki és mégsem beképzelt, nem néz le senkit, egy csúnya lánnyal is épp oly kedves, mint egy szőke cicababával
külső hát az eléggé változó nálam, figyeljen oda, hogy mindig ápolt legyen
8/10 anonim válasza:
én pl imádom ha egy srácnak van jó humora. Azért oda vagyok. ált akkor már nállam sokat visz. de azt minden lány utálja sztem, hazudozik, magyarázkodik, vagy épp csak khasználja. ami valjuk be, ált eléggé feltűnő..-.-
9/10 anonim válasza:
Feltesznek egy kérdést és teljesen másról beszéltek!Ez normális?Hogy jön a jó pasihoz az xD?????
10/10 anonim válasza:
mi az az XD? mert az ilyen mosolygós izé lenne nem? nem értem miért vagytok ezen kiakadva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!