Mit tegyek, ha most költöztem egy teljesen idegen városba és senkit sem ismerek ott? Hogyan tudnám ezt megszokni?
Teljesen egyedül vagyok,magamra utalva,nincs rokonom, se ismerősöm itt, a várost sem ismerem,a tanulás miatt költöztem ide,valamint dolgoznék is de még enm találtam munkát,előtte már dolgoztam, csak a lakóhelyemen
Felnőttképzésre járok heti 3X,lassan fél éve,eddig autóval jöttem az iskolába, de sokba került így ideköltöztem.A tanfolyamra 1 hónapja járok,de nem hiszem hogy összebarátkozok majd valkivel, mivel tanfolyamnak pár hónap múlva vége, és a többiek amúgy is idősebbek sokkal(én 19 vagyok.)
Nem tudom hogyan szerezhetnék barátokat,ha nincs a városban ismeretségem.Mit tehetnék?
Melyik városba költöztél??
Amúgy én is így voltam ezzel 3 éve, de a neten is lehet barátok (barát barátokat) találni... Fórumokon pl. Jó, tudom, az is idő, de a hobbival is tényleg jönnek az új ismerősök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!