Szerintetek sikeres vagyok? Többi lent
24 éves vagyok,van egy Bsc diplomám,egyetemet elég jól végigcsináltam. Ezzel a diplomával kezdőként 120-150 körül lehetne keresni,csak fejembe vettem,hogy kicsit mást akarok csinálni. Mérnöki diplomát is szeretnék,tavaly nem vettek fel,ezért 1 évig csináltam a mérnökire épülő BSc-s másoddiplomát,hogy MSc mérnökire felvegyenek. Felvételi előtt állok. Ezt a szakot is nehézségek nélkül végigcsináltam... Jogsit csinálok éppen,jön lassan a forgalmi. Önálló keresetem az nincs,lenne munkám de jogosítvány kéne hozzá,azért igyekszem a jogsival.
Nehéz körülmények között élek nagyon régóta,ha volt lehetőségem és időm nyáron mindig mentem dolgozni, volt,hogy év közben is.
Eredeti diplomám msc képzésére nem akarok menni,mert nincs értelme,ezért akarok egy mérnökit,ezért képeztem egy kicsit át magam.
24 évesen baj,hogy itt tartok?Túl nagyok lennének az elvárásaim magammal szemben?
Van párkapcsolatom,barátaim,hobbijaimra nincs túl sok időm az egyetem miatt,de igyekszem kikapcsolódni lehetőségeimhez mérten.
Privátban ha érdekel valakit valami,részletesebben leírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!