Szerintetek melyik állítás az igaz, melyik szokott beválni az életben?
1. Azt szokták mondani, hogyha valamit nagyon, illetve görcsösen akarunk és kérünk, akkor az nem fog teljesülni. Ezért lazán kéne vennünk a dolgokat.
2. Kérjetek és megadatik. A vallásosok szerint, ha valamit(jót) nagyon akarunk, akkor megkapjuk, csak az kell hozzá, hogy nagyon akarjuk.
Lehet, hogy fura kissé a kérdésem, de elgondolkodtam ezen,nekem kissé ellentmondásos. Nektek mi erről a véleményetek?
sztem a kettő kicsit keverve:
ha nagyon akarsz vmit és megteszel érte mindent akkor eléred, de ha csak nagyon akarod, és közben azzal nem fogklakozol h meg is valósítsd akkor ne teljesül.
16/L
utolsó válaszolónak igaza van szerintem, de attól is függ a dolog, hogy mit is akarsz tulajdonképpen, mert ha a "kívánságod" önző, akkor hiába görcsölsz rajta, semmi nem fog történni...és szerintem pont erre mutat rá az első állítás, mert ugye valamit erőszakosan akarni az önzés...
kivéve ha azt akarod erőszakosan, hogy mindenki boldog, békés és nyugodt legyen, mert az "közhasznú" :)
üdv
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!