Ez igaz lenne ez az állítás?
Figyelt kérdés
Az, hogy, akkor fog egy általam kedvelt ember érdeklődni irántam (aki régebben érdeklődött, de mostanában nem, egy másik ember miatt...) ha lemondok róla teljesen, nem foglalkozok vele és nem töröm magam belül miatta? De ha lemondok róla, akkor meg az jön, hogy akkor már minek...
Én úgy hallottam, hogy egy ember, akkor fog érdeklődni egy másik ember személyisége iránt, ha az az ember is érdeklődik a másik személyisége iránt...
Akkor, hogy is van ez pontosan?
2010. nov. 26. 18:33
1/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat egy kissé furcsán fogalmaztam meg a kérdést... Szóval, "Igaz lenne ez az állítás?"
2010. nov. 26. 18:34
2/13 A kérdező kommentje:
Senki nem tud hozzászólni a témához? Ne csináljátok már..
2010. nov. 26. 19:10
3/13 anonim válasza:
hát ez emberffüggő.ha valaki látja hogy foglalkozol vele, és nem érdeklődik, ezután pedig nem foglalkozol vele akkor valamiért ő fog utánad érdeklődni.
persze, ez nem mindig van így, lehet hogy örül neki az illető ha végre leszálnak róla.: D
4/13 A kérdező kommentje:
De én csak belül töröm magam emiatt. Nem mutatom ki. Nagyon nem is tudok vele beszélni, mert szinte sose tudok a közelébe jutni, mert mindig beszélget valakivel. Így nem akarok tolakodó lenni.
2010. nov. 26. 19:21
5/13 A kérdező kommentje:
Már kezd "szétmarcangolni" ez az érzés... Az, hogy nem tudom a megoldást.
2010. nov. 26. 19:33
6/13 A kérdező kommentje:
Úgy látom más se tudja...
2010. nov. 26. 19:47
7/13 anonim válasza:
ez csak tipp,de tudasd vele,hogy érdeklödsz iránta,bármily modon is!add meg a lehetőséget magadnak!a vissza utsitás sem rosszabb,mint az örökös álmodozás!
8/13 anonim válasza:
szerelmes vagy szerintem...ezt nem lehet bizonygatni, vagy "odaállsz elé" (magad miatt is) vagy nem...
9/13 A kérdező kommentje:
Jaj nem, nem vagyok szerelmes! (kivéve ha lezbikus vagyok, amit kétlek.) Mindketten lányok vagyunk. Én csak szeretnék barátkozni, de nehezen megy, mert eddig szinte nem is volt barátom.
2010. nov. 26. 20:19
10/13 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a "nyíltan kiállok" módszer máshogy működik az egyszerű barátkozásnál. (bár ez nálam nem egyszerű..) Csak nem állhatok elő ezzel. Elriasztanám.
2010. nov. 26. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!