Ez igaz lenne ez az állítás?
Figyelt kérdés
Az, hogy, akkor fog egy általam kedvelt ember érdeklődni irántam (aki régebben érdeklődött, de mostanában nem, egy másik ember miatt...) ha lemondok róla teljesen, nem foglalkozok vele és nem töröm magam belül miatta? De ha lemondok róla, akkor meg az jön, hogy akkor már minek...
Én úgy hallottam, hogy egy ember, akkor fog érdeklődni egy másik ember személyisége iránt, ha az az ember is érdeklődik a másik személyisége iránt...
Akkor, hogy is van ez pontosan?
2010. nov. 26. 18:33
11/13 A kérdező kommentje:
Vagy nem riasztaná el? ÁÁÁÁ!! Már nem tudom mit csináljak, mit ne csináljak!!!!!!!!
2010. nov. 26. 20:32
12/13 anonim válasza:
ha dolgod van vele az életedben,a sors ugyis ugy rendezi,hogy megismerkedjetek
13/13 A kérdező kommentje:
Már többé kevésbé ismerjük egymást, osztálytársak vagyunk. Tehát nem egy teljesen ismeretlen emberről van szó.
2010. nov. 27. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!