Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez normális egyátalán? Mégis...

Ez normális egyátalán? Mégis mi a bajom? Többi lent!

Figyelt kérdés
Igazából mindig ijen voltam, de most még erősebb már az őrületbe kergetem magam azzal hogy például ha megyek az utcán minden racsot megérintek és ha egyet kihagyok akkor képes vagyok visszamenni és megérinteni, ha pedig kétszer fogom meg akkor a többit is még egyszer...meg ha mondjuk a jobb kezemmel megvakarom a fejemet, valami késztet hogy a ballal is megvakarjam....és ha egyik vállamat megnyomja a hátizsákom pántja, akkor arra törekszek és addig harcolok amíg a másikat is...és minden nap nagyon hasonló dolgokat csinalok, minden percben, és lehet nem mondtam sok példát de tényleg ez a mániám, ami az őrületbe kerget. LEHET EZZEL VALAMIT KEZDENI?
2015. máj. 26. 18:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez egy mániás kényszerbetegség, orvossal kéne kezeltetni magad, mielőtt súlyosbodik.
2015. máj. 26. 18:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezt úgy nevezik hogy Tick..(Utána tudsz olvasni).Ezek általában akkor jelennek meg ha gyerekkorodban volt valami zűr zavar például ha elváltak a szüleid,vagy ha valami olyan történt amit nem tudtál feldolgozni..De ezeket a szakemberek jobban elmagyarázzák neked mint én..Jah és állítólag ki lehet nőni idővel..:) De nem 100%
2015. máj. 26. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!