Írjatok sokan! Belőletek kiváltanak valamit ezek a képek?
2015. máj. 26. 00:54
21/26 SweetLady válasza:
a másodiktól nekem is viszket mindenem a hátam a karom a tarkóm brrr...
mert az olyan valósághű egy kopasz ember fején tudom elképzelni én meg nem bírom a kopaszokat és ez a kettő egyben ááá
vakaródzom most áá :(
22/26 anonim válasza:
#12: Pedig létezik elég sok érdekes fóbia: [link]
23/26 anonim válasza:
1-nope
2-bioszóra
3-semmi különös, bár kedvelem a méheket
4-na ez durva, bár inkább csak a hiányzó szem miatt
24/26 anonim válasza:
1 egy youtube videó, ahol megmutatják, hogyan kell csinálni.
2 ez valami tengeri előlénynek tűnik.
3 méz. nyamm
4. gyenge photoshop.
Én a sötétben félek. Nagyon. Meg van egy olyan hülye parám, hogy mi van, ha beszélgetés közben nem veszem észre, hogy válaszolni kéne. Ez hülyén hangzik, de rendesen izzadok, reszketek egy idegennel beszélve, legyen az az utca embere, vagy orvos. Ja, és tömegiszonyom van.
25/26 anonim válasza:
Nem, én nem félek a lyukaktól, sőt! :D
26/26 anonim válasza:
ez tényleg egy létező fóbia, és nekem is van ilyenem. szerintem ez közel sem egy lányos "rinya", elvileg ez egy ősi félelem, de nem tudom mitől alakult ki. viszont nagyon érdekes, hogy a természet tele van tripofóbiát kiváltó növényekkel (pl lótuszvirág), zöldségekkel (kukorica, fokhagyma ha egybe szétvágod az egészet), gyümölcsökkel (eper, málna belülről, gránátalma). nálam olyan reakciót vált ki, hogy ha ránézek azt érzem, hogy a bőrömön minden egyes pólus egy ugyanilyen fekélyre hasonlító lyukká tágul ki, és mintha mindegyik ilyen lyuk mélyén megbújna valami féregszerűség. közben pedig minden pólusomban felváltva érzek ilyen enyhe tűszúrásokat, viszketek és ráz a hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!