Írjatok sokan! Belőletek kiváltanak valamit ezek a képek?
Találtam most egy másik kérdést is, ahova hozzám hasonlók írtak, csak hogy ne nézzetek trollnak:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__1..
Nem hiszem, hogy lenne ilyen fóbiám, de az első és az utolsó kép undorító, konkrétan az első képről a fejbelövésre/koponyatörésre asszociáltam elsőként, és nem tudom milyen pszichés háttér kell ahhoz, hogy ilyeneket csinálj hobbiból...
A többi semmilyen érzést nem váltott ki belőlem.
A méhecskéset leszámítva nekem is borsózik a hátam a képektől. Főleg az első és utolsótól- nyilván nem véletlenül, elég brutális betegségnek néz ki első pillantásra, és az emberi arcok/fejek valami fura deformitása ösztönösen erősebb reakciót vált ki az emberből.
Ha vigasztal, nem csak neked van "gagyi" fóbiád. Engem mindig is gúnyoltak, kinevettek, mikor mondtam, hogy a csigáktől és kukacoktól rettegek- végülis, mit árthatnak nekem? Na, képzeld el, hogy szépen félbevágsz egy barackot, meglátod a benne vonagló undormányt, és nem undort érzel, hanem direkt lefagysz, érzed, ahogy a véred hirtelen eltűnik mindenhonnan, ledermedsz és csak bámulod, miközben arra tudsz gondolni csak és kizárólag: "menekülj", de közben nem tudsz megmozdulni, csak reszketsz. Na, és ugyanez a csigákkal meg mindennel. Iskolai feladatnál egyszer volt, hogy csigát kellett bevinni, hát halálom volt az a bioszóra. És a többiek csak nevettek rajtam, meg gúnyolódtak.
Szóval kérdező, nyugi, nem csak neked van fura fóbiád, amit senki sem ért meg :D
gondoltam.
nyukaktól való félés, ilyenről se hallottam még
Hat az elso az enyhe ijedtseget a masodik egy szivacs a tobbi mar nem erdekelt.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!