Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek én is ide tartozom?

Szerintetek én is ide tartozom?

Figyelt kérdés

Az az igazság hogy nem érzem hogy ide tartozok a többi ember közé.Amikor látok más embereket hogy ők milyen szerencsésnek születtek ők nem rondák én meg

15/F

2010. febr. 25. 16:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

igen,ebben igazad van:

"nehéz egy kicsit elhitetnie magával a sok negatív visszautasítás közt, hogy értékes. Nem is biztos, hogy tud valakivel erről beszélni"

szerintem mondjuk ezt nem elhitetnie kell magával,hanem tudnia kell.

szerintem minden ember értékes.

Az pedig már nagyon dúrva,ha valaki hagyja,hogy egy ismerőse öngyilkos legyen,mert az akar lenni.

De ha mással nem,akkor velem beszélhet,és megteszek mindent hogy ne legyen az :)

de remélem hogy már nem is gondolkozik ezen

2010. febr. 26. 19:47
 12/14 A kérdező kommentje:
Nagyin rendesek vagytok! Köszönöm mindekinek
2010. márc. 4. 14:37
 13/14 anonim ***** válasza:
ha lenyomiznak szolj vissza,usdle,oltsdle,hangosan ordibald le..aztan maga fog nezni az illeto DE SEMMIKEPP NE HAGYD SZO NELKUL mert azok a kesobbiekben...szarlesz
2010. márc. 6. 02:13
 14/14 anonim ***** válasza:
magaba**
2010. márc. 6. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!