Hogy ünnepeljem így a szülinapom?
Figyelt kérdés
27-én leszek 20 éves. Március 27-én halt meg a nagymamám, akivel nagyon szoros kapcsolatot ápoltam, iszonyatosan megvisel a hiánya. Borzasztó érzés, hogy ott lesz az egész család, csak ő nem. Illetve, hogy napra pontosan 2 hónappal előtte ment el. Jelenleg ott tartok, hogy nem kell nekem sem torta, sem összejövetel, sem ajándék, mert amint leülnénk megünnepelni, kiborulnék, és órákig bőgnék tönkretéve ezzel mindent, viszont a család úgyis ragaszkodni fog hozzá, rákövetkező hétvégén papánál leszünk, mint mindig, mióta nincs mama. Előre látom a nagynéném és unokatestvérem, hogy sütnek-főznek, tortát készítenek, szervezkednek, ajándékot vesznek. Illetve anyukám is mondja, hogy csak meg kellene ünnepelni, milyen dolog az, ha nem, a mama nem örülne neki, ha látná, mindig szerette a születésnapokat. Mit tehetnék? :/ Köszönöm előre is!2015. máj. 21. 14:06
1/1 anonim válasza:
En azt javaslom, hogy mindenkeppen unnepeld meg.Teljes mertekben megertelek es tudom, hogy mit erzel, de ilyenkor a legegyszerubb egy nagy levegot venni es tenni, amit tenni kell. A multat semmikepp nem tudod megvaltoztatni, viszont a jelent te alakithatod. Elj vele!! Nagymamad is annak orulne, hogyha boldog lennel es nem sirnal utana. Ha szeretted, akkor tiszteld meg azzal, hogy megunnepled azt az esemenyt a neked es neki is fontos. Boldog szülinapot!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!