Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csináltál ma (vagy esetleg...

Csináltál ma (vagy esetleg tegnap, ha reggel olvasod a kérdést) valamilyen olyan dolgot, ami egy kicsit is jobbá tette a világot, segítettél ma valakinek, vagy pl. a Földnek?

Figyelt kérdés
2008. aug. 29. 19:46
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
98%
Odaadtam a regi konyveimet jegyzeteimet egy baratomnak aki erettsegire keszul:)
2008. szept. 14. 00:07
 22/30 anonim ***** válasza:
98%
Készítettem a Kedvesemnek bundáskenyeret...így ő nem halt éhen. :)
2008. szept. 20. 20:03
 23/30 anonim ***** válasza:
64%
Nem mentem iskolába, ezzel sok jót okozva a tanáraimnak :)))))
2008. okt. 1. 18:26
 24/30 anonim ***** válasza:
40%
Felrobbantottam a halálcsillagot, ezzel megmentve a lázadókat. xD
2008. okt. 1. 19:31
 25/30 anonim ***** válasza:
98%
Segítettem egy hajléktalan embernek, megmentettem attól, hogy az utcán aludjon. Szegényke részeg volt és harmatgyenge. Alig tudta magát ültében is megtartani. Ki hívtam egy hajléktalanokkal foglalkozó szervezetet, és elvitték egy hajléktalanszállóra. Nekem nem került semmi erőfeszítésembe, de gondolom megköszönte volna, ha józan lett volna. Ma neki tettem jót. Meg a szomszéd néninek, aki hirtelen lett pánikbeteg, kétszer levittem sétálni a kutyusát. Nem sok, de úgy érzem, jól tettem.
2009. márc. 6. 21:17
 26/30 anonim ***** válasza:
95%

segitettem a suliba egy fiunak aki elvesztette a telefonjat, osztalyrol osztalyra mentem hogy erdeklodjek utana.

segitettem a titkarnonek kerdoivet kitolteni.

megvettem a nemet tanarno helyett egy viragot a tanfelugyelononek.

segitettem a baratomnak felkeszulni az egyetemi vizsgaira, egyutt oldottuk meg a feladatokat :)

es..angol tanultam, ami azert jo mert biztos kell lennem benne hogy anyukam nem potyara fizette ki a nyelvvizsgat, hanem sikerulni is fog. :)

kb ennyi. es meg 1 csomo aprosab, elegge kedves voltam ma mindenkivel, ami ugy amugy nem 100%ban jellemzo ram

ja..kb masfel eves kerdes:))

2010. márc. 3. 22:48
 27/30 anonim ***** válasza:
20%
Megöltem a nyuszit és finom pörköltöt csináltam belőle.
2010. ápr. 4. 10:32
 28/30 anonim ***** válasza:
66%
végig hánytam a buszmegálót
2010. ápr. 4. 16:48
 29/30 anonim ***** válasza:
Egy szegény család lányainak (3 lány, 3 fiú) adtam régebbi ruháimat, a bátyám is a fiúknak, így nekünk se kellett kidobni és nekik se kellett 6 gyereknek turkálóban ruhákat venni. :)
2010. ápr. 4. 17:43
 30/30 anonim ***** válasza:
riszpekt a harmadik válaszolónak, kimondta, amit én akartam.
2010. ápr. 5. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!