Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csináltál ma (vagy esetleg...

Csináltál ma (vagy esetleg tegnap, ha reggel olvasod a kérdést) valamilyen olyan dolgot, ami egy kicsit is jobbá tette a világot, segítettél ma valakinek, vagy pl. a Földnek?

Figyelt kérdés
2008. aug. 29. 19:46
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
90%

egy néni ült mellettem a buszmegállóban és szemmel láthatólag nagy fájdalmai voltak...megkérdeztem, hogy rosszul van,tudok-e segíteni?Azt mondta köszöni,nem,csak a gyógyszertárba megy mert nagyon fáj a lába.

És az egyik bevásárlóközpontban egy család leejtette amit vettek, nem vették észre, és én adtam neki vissza.

A nagymamámnak segítettem felakasztani a függönyt,a húgomnak pedig összecsukni a sátrat,és befesteni a haját.

Bocsi a locsfecsiért ;)

2008. aug. 31. 22:36
 12/30 anonim ***** válasza:
99%
egy hölgy majdnem lekéste a vonatot így nem tudott cigit venni és rossz volt neki,ezért odaadtam neki a cigimet amibe még volt 5 szál:)kiakarta fizetni de mondtam h nem kell 5 szálért..
2008. szept. 2. 00:06
 13/30 anonim válasza:
89%
Én elmentem egy lányhoz aki nagyon fontos nekem(mégsincs köztünk semmi, bár ez így jó), és buli helyett órákig ott ültem az ágya melett amíg sírt és beszélgettünk és átöleltem és próbáltam segíteni, nem tudom, hogy ezzel sikerült-e segítenem a problémáján, vagy jobb lett-e neki, de ott voltam és elmondtam neki hogy rám számíthat. Kihagytam egy bulit viszont ami mindenki szerint nayon ütősre sikerült, és egy cseppet sem bánom:) sokkal jobb hogy talán ha csak egy icipicit is de jobban érzi magát a barátom
2008. szept. 3. 18:34
 14/30 anonim ***** válasza:
98%

nagytakarítást csináltam:ez nekem tette jobbá.

kölcsön adtam a szomszéd asszonyomnak a bors őrlőt.

bevásároltam a szomszéd beteg néninek.megmentettem egy csiga életét aki pont az úton haladt át.

és talán segítettem pár kérdezőnek a válaszaimmal...

2008. szept. 3. 21:43
 15/30 anonim ***** válasza:
34%
Nem hiszem, hogy hasznos lennék, ebből áll az életem: reggel felkelek, busz suliba, busz vissza és másnap ugyanez +bunkó parasztos milliói ennyi, nemtom szerintem ebben semmi hasznos nincs :S
2008. szept. 4. 15:15
 16/30 anonim ***** válasza:
98%
Ma nem de régebben csináltam olyat h a barátom összeverekedt a tesójával és ömlött az ujjából a vér aztán elláttam mint egy gondos anyuka,levettem a véres gatyóját adtam rá másikat,kimostam aztán az ujját bekötöttem.Meg volt h telkükön voltunk kettesben és megégette az ujját aztán beborogattam és adtam neki algopirint he elmulljon.Sztem jó ha van vkije aki vigyázz rá ilyen téren.
2008. szept. 5. 21:11
 17/30 anonim ***** válasza:
98%
Sokat segítettem babakocsit levenni a buszról,nem olyan nagy dolog de nekik nagy segítség.
2008. szept. 5. 21:12
 18/30 anonim ***** válasza:
98%
Ezen a héten nagyon sok pici gyereknek segítettem sokmindent. :)
2008. szept. 5. 22:08
 19/30 anonim ***** válasza:
93%

Ma.. gondolkodjunk.

Három 4-5 hetes macskát hoztam el altatás elől, akiknek még szopniuk kellene ezért cicatejen és pépes junior kaján élnek. De nem bántam meg, mert azzal a tudattal élek, hogy megint megmentettem három életet. Ennél nincs jobb érzés.

A barátnőm nevében: ő segít nekem, hogy rendezni tudjam a cicás ügyeket. Segít a fürdetésben, etetésben, orvosi ellátásokban és a többi.

Segítettem a válaszommal egy pár embernek.

2008. szept. 6. 20:56
 20/30 anonim ***** válasza:
98%
Adtam egy szendvicset éhes osztálytársamnak.
2008. szept. 11. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!