Mennyire vagy megelégedve a külsddőel? INDOKOT IS!
Figyelt kérdés
Jobban az orr-ra lennék kiváncs! De másról is irhattok!2010. febr. 24. 14:45
11/21 anonim válasza:
a külsőmmel meg vagyok elégedve....
az orromat meg nem szeretem mert túl nagy -.-"
12/21 anonim válasza:
aztmonnyák ronda vok d eén elégedett vagyok:D az orrom szeretem mert kicsixD
13/21 anonim válasza:
kicsi a fejem...20 éves létemre csak 1,71 vagyok és nem valami széles. De szerencsére még léteznek kicsi lányok.
Az orrom pedig profi :D
14/21 anonim válasza:
én ronda vagyok. Az arcom kerek, de mivel sovány vagyok kiállnak a csontok. Mitesszeres a fejem:( A szemem (szerintem) kicsi, a szám meg vastag és elég élénk színe van. Az orrom kicsi,lefelé szélesedő, nem valami szép. Jah és sápadt vagyok mindig:S
15/21 anonim válasza:
Hát, a súly nem túl egyenletesen oszlik el rajtam: a bordáimat meg lehet számolni, a lábaim viszont vastagak és izmosak. Szóval ezzel nem vagyok elégedett. Az arcom beesett, sápadt, a szemem alja kék, "erőszakos" szemöldököm van, seszínű a szemem, túl vastag a szám, az orrom olyan formájú, mintha bele lenne gyömöszölve egy kisebb gumilabda, a fülcimpáig meg állítólag túl nagyok. Az összhatás szörnyen unalmas, kb. úgy nézek ki, mint aki most mászott ki a sírból, főleg, hogy mindig csak úgy magamrakapok valamit, és úgy indulok el itthonról. Nagy a lábfejem, így alig kapok magamra cipőt, a lábszáraim meg rövidek, szóval a nadrágokkal is elég problémás a helyzet.
16/21 anonim válasza:
Teljes mértékben elégedett vagyok magammal,talán ezért vagyok ilyen boldog:D Az orrom egy kicsit nagy,de én így szeretem ahogy van:D
18/L
17/21 anonim válasza:
Néha kicsit szélesnek érzem magam, de arcra elégedett vok.
18/21 anonim válasza:
a hajammal megvagyok elégedve: szőke
szemeim szép kékek és nagyok
de csuna az orrom mert sztem nagy
meg nagyon vastag a szám és piros.
sztem nagy a fenekem is és a fogaim között nagy hézag van.
gáz mi?:(
19/21 A kérdező kommentje:
A nagy orr szerintem meg lanyoknal se csunya....
2010. márc. 8. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!