Miért van az hogy mindig megakarok változni? Sose vagyok magammal megelégedve.
Figyelt kérdés
2009. okt. 1. 19:52
1/5 anonim válasza:
Szia! Nekem is kb. ugyanez a problémám, soha életemben nem voltam még elégedett magammal... Mindig fogyni akarok, valamimet megváltoztatni, fodrászhoz menni. A belsommel sem vagyok elégedett. Mindig jobb és jobb akarok lenni, de mégsem vagyok elégedett.
Én és kíváncsi lennék a megoldásra!
2/5 A kérdező kommentje:
Húú akkor nem vagyok egyedül..)
2009. okt. 1. 19:59
3/5 anonim válasza:
Velem is ugyanez a helyzet.Mindig jobb meg jobb akarok lenni,a külsőmmel se vagyok soha elég elégedett,a belsőmmel se,a személyiségemmel se.Mindig jobb akarok lenni,meg fejlödni.Meg állandóan bennem van ez a magamnak való bizonyitás.Pl: hogy megkell tudnom vmit csinálni,vagy kell ,hogy legyen hozzá elég lelki erőm.
Nem tudom miért van ez.De hosszú távon tényleg rossz,mert sose tudok kikapcsolni,és azt mondani ,hogy vagyok amilyen vagyok.
4/5 anonim válasza:
Én külsőleg sosem leszek elégedett magammal!De rányomta a pecsétjét az hogy a suliban engem örökké basztattak mert már 14évesen nem volt akkora mellem amekkorát bele lehetett rakni már a melltartóba...Meg sok minden...:S
5/5 anonim válasza:
Keress egy jó pasit, aki a tenyerén hordoz, akkor nem lesznek önértékelési problémáid:) Amitóa összejöttem a most már vőlegényemmel, azóta nem foglalkozom a testem "hibáival". Persze, szeretnék, okosabb, műveltebb, tanultabb lenni, meg szeretnék szép ruhákat, de ezt megtudom valósítani majd ha dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!