Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az hogy mindig...

Miért van az hogy mindig megakarok változni? Sose vagyok magammal megelégedve.

Figyelt kérdés
2009. okt. 1. 19:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is kb. ugyanez a problémám, soha életemben nem voltam még elégedett magammal... Mindig fogyni akarok, valamimet megváltoztatni, fodrászhoz menni. A belsommel sem vagyok elégedett. Mindig jobb és jobb akarok lenni, de mégsem vagyok elégedett.

Én és kíváncsi lennék a megoldásra!

2009. okt. 1. 19:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Húú akkor nem vagyok egyedül..)
2009. okt. 1. 19:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Velem is ugyanez a helyzet.Mindig jobb meg jobb akarok lenni,a külsőmmel se vagyok soha elég elégedett,a belsőmmel se,a személyiségemmel se.Mindig jobb akarok lenni,meg fejlödni.Meg állandóan bennem van ez a magamnak való bizonyitás.Pl: hogy megkell tudnom vmit csinálni,vagy kell ,hogy legyen hozzá elég lelki erőm.

Nem tudom miért van ez.De hosszú távon tényleg rossz,mert sose tudok kikapcsolni,és azt mondani ,hogy vagyok amilyen vagyok.

2009. okt. 2. 10:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Én külsőleg sosem leszek elégedett magammal!De rányomta a pecsétjét az hogy a suliban engem örökké basztattak mert már 14évesen nem volt akkora mellem amekkorát bele lehetett rakni már a melltartóba...Meg sok minden...:S
2009. okt. 7. 15:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Keress egy jó pasit, aki a tenyerén hordoz, akkor nem lesznek önértékelési problémáid:) Amitóa összejöttem a most már vőlegényemmel, azóta nem foglalkozom a testem "hibáival". Persze, szeretnék, okosabb, műveltebb, tanultabb lenni, meg szeretnék szép ruhákat, de ezt megtudom valósítani majd ha dolgozom.
2010. jún. 17. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!