Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti is emonak hívnátok?

Ti is emonak hívnátok?

Figyelt kérdés
2013 nyarán túlestem egy depresszión,egész nyáron nem mozdultam ki sehová,szoros értelemben.. anyukám is észrevette természetesen,azóta remetének hív. Újonnan rákaptam az emo stílusra. NEM vagyok emo,de elméletileg totál úgy viselkedtem azon a nyáron..Szörnyű ezt mondani,de egy barátom vágta magát,kb 2 hónappal ezelőtt,s mivel nem tudtam megakadályozni,végső elkeseredésemben én is megtettem... Szerintetek emo vagyok? Vagy az voltam? Vagy úton vagyok felé? Ti minek neveznétek ezt?

2015. máj. 12. 18:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Az emo egy életstílus. És persze a kinézet is vele jár. Nyugi, semmi közöd nincs hozzá.
2015. máj. 12. 19:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. máj. 12. 22:27
 3/7 anonim válasza:

Nem vagy az!

Istenem hogy nem tudjátok.megérteni.az.emo.nem.érvágásról.és.depresszióból.meg.hátbaszúrásból.áll

Hanem egy életstílus méghozzá kicsit érzékenyebbek vagyunk mint mások.és.hamarabb.elsírjuk.magunkat.

Ez.nm.csk.1.nyárra.szól.hanem.egy.életre.

nyet,.nya

14/L/emogirl//

BáJbÁcSka:p

2015. júl. 4. 21:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem egy életre, csak amíg ez a divathullám le nem cseng, addig. Régebben más irányzat volt a divat, máshogy hívták ezt a világfájdalmat kifejező stílust.
2015. júl. 4. 22:34
 5/7 anonim válasza:
Nem fog lecsengeni hidd el. Semmilyen stílus nem cseng le mindennek marad nyoma :3
2015. júl. 6. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Értem, te valszeg teenager vagy...

Régen darkok meg goth-ok voltak, lecsengett, helyette meg most van ez az Emo-nak nevezett "életstílus"...

2015. júl. 6. 21:04
 7/7 anonim válasza:

Uuristen. Kedves.Utsooo

Darkok es punkok is vannak meg de ehhez mar nem tudok mit hozzaszolni inkabb kussba is maradok nem szolok semmit mertmeg en leszek a kreten. Xdd

De azert ez fajt h aztmondtad eltemetett styl hat ha kajak ezt gondolod akkor te se jarsz az utcakon.-."

2016. jún. 6. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!