Miért látok a jövőbe?
Hali,
nem tudom, hogy nézi-e ezt még vki, csak annyi, hogy az egyik hozzászóló írta, hogy próbáljak meg megszugerálni dolgokat. Hát próbálgattam és többségében bejött (úgy tízből hétszer), csak azt nemtom, hogy véletlen-e, vagy sem. :D
nemtudom de ugyan ilyen helyzetben vagyok :O
anyu nak ha csörög a telója és anapliba vagyok érzem h csörög
és
akkormondom
h
anyu csörög a telefon és csak azután kezd el csörögni! :O
meg énis megérzem h mi fog történni kimit ofg mondani.dezsavűű XD
remélem benézel kedves kérdező, korábban megkérdeztem már tőled, hogy hogyan is működik ez, de azóta kiéleződött a tudásom, és én tudom miért van ez meg benned(igazából mindenkiben megvan). azóta nekem is fordult elő párszor, hogy megéreztem a jövőt. de itt többről van szó. az ami megmondja neked ezt, illetve a belső hang, ami alap esetben is súg, az egy és ugyanaz. Önvaló a neve, az igazi önmagad, az "isteni" önmagad. ha mélyebben érdekel a kérdés elmagyarázhatom privát levélbe az értelmét, és tudok ajánlani utána egy könyvet, ami pedig a továbbiakat magyarázza, megtehetném én is, de nem akarok "más tollával ékeskedni", mert nem az én szerzeményem, de az én gondolataim vannak benne, és ez a tanítás mindenkié!
üdv
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!