Miért látok a jövőbe?
Jól működik a hatodik érzéked. Jose Silva agykontroll c könyvét olvasd el! Abban van a hatodik érzék fejlesztéséről pár fejezet.
De addig is, elküldenéd privátban a hétvégi ötöslottó nyerőszámokat? Igazán leköteleznél vele! :)
tegnap 21:33
Szerintem irigylésreméltó képességed van! Ez olyan mintha a vadonban lenne egy hangsebességel futni tudó oroszlán akinek pillanatok alatt gyógyulnak a sebei is, de inkább csak kocogna mert fél a képességeitől.
Olyan dolog van a kezedben amivel sikeresebb és boldogabb lehetsz mint sokan mások a világban. Nagy dolgokat tehetnél, de nem teszed.
Nem érzed úgy hogy ez a hozzáállás nem méltó ahhoz az ajándékhoz amit kaptál?
14:26!
Én leginkább a "rossz dolgok" meglátásától félek. Néha eszembe jut, hogy jó lenne tudni, előveszem a kártyákat . . . aztán azzal a lendülettel vissza is teszem. Pillanatnyilag sokat olvasok a témáról, próbálom "megszerettetni" magammal a dolgot, vagy legalább a működését részben megérteni. Nem mondom, hogy egyszer nem fogom újra hagyni az "érzéseimet áramolni", de most még inkább "tanulom" a dolgot. Esetleg neked is van hasonló képességed?
Tegnap 21:33
Ja, a kérdést feltevőnek ajánlom Nemere István: Kiléphetsz a testedből című könyvét. Érdekes olvasmány.
Nekem a mostani barátnőmmel van, hogy napi szinten többször gondolunk ugyanarra.
Van hogy csak szól hozzám, és én azt mondom neki hogy mindjárt hozom, mert sejtem mit akar, még akkor is ha semmi ráutaló előjel nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!