Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért látok a jövőbe?

Miért látok a jövőbe?

Figyelt kérdés
Gyakran megálmodom a jövőt, és amikor belekerülök abba a részletbe, amit álmodtam, pontosan tudom, hogy ki mit fog mondani, mit fog csinálni, vagy mi fog történni. Gyakran megérzem 5-10 másodpercre előre, hogy csengetni fognak, csörögni fog a telefon, stb., ezen kívül gyakran, sőt túl gyakran ahhoz hogy véletlen legyen eltalálok dolgokat, de csak akkor, ha nem gondolkodom rajta, például kvízjátékokban (évszám-kérdésnél évre pontosan, úgy, hogy fogalmam sincs a kérdésről). Meg tudnátok mondani, hogy mi ez, és hogyan tudom fejleszteni? Nagyon foglalkoztat.
2010. febr. 22. 20:27
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Jól működik a hatodik érzéked. Jose Silva agykontroll c könyvét olvasd el! Abban van a hatodik érzék fejlesztéséről pár fejezet.

De addig is, elküldenéd privátban a hétvégi ötöslottó nyerőszámokat? Igazán leköteleznél vele! :)

2010. febr. 25. 02:22
 32/44 anonim ***** válasza:
tess: 59 70 23 48 90
2010. febr. 25. 09:08
 33/44 anonim ***** válasza:
Túl sok Heroes-t néztél
2010. febr. 25. 15:08
 34/44 anonim válasza:
Sokan poénkodnak veled, de nem írsz hülyeséget. Velem is előfordult hasonló. Tudatos álmodással tudod fejleszteni a képességedet, van pár könyv a tudatos álmodással kapcsolatban.
2010. febr. 25. 19:05
 35/44 anonim ***** válasza:
Én nem fejlesztettem inkább elnyomtam e képességem :) Szerintem ilyesztő dolog előre tudni. Bár, én sose álmodtam, én TUDTAM! Konkrét példa: még nem voltam öt éves, amikor orvosi játékokkal játszottam, és anyukám hasára tettem az egyiket, és mondtam neki, hogy nekem nemsokára kistestvérem születik. Mondta, hogy beszélek hülyeségeket (már elég régóta próbálkoztak kistesóval, az utánam lévő baba el is ment), sőt így utólag még azt is mondta, hogy ez akkor milyen rosszul esett neki, hogy én ilyenekkel viccelődök. Aztán mégiscsak elment a dokihoz, és naná, hogy terhes volt. Aztán kis idő múlva kezdték apával keresni a lehetséges fiú és lányneveket, de mondtam nekik, hogy lánynév fölösleges, mert fiú lesz. Akkor már hittek nekem, és időben meg is született a kisöcsém :) Amikor elkezdtem megérteni, hogy milyen hatalom van ebben, annyira megijedtem (pedig érdekelt, kártyavetéssel is próbálkoztam, nem kevés sikerrel), hogy úgy döntöttem, hogy többé nincs belső hang, meg ilyenek, eltettem jól minden "kellékemet", és azóta (kb. 5 éve) már nem tudok dolgokat. Majd, ha elég bátor leszek, talán újra foglalkozni fogok vele, de még nem, még félek.
2010. febr. 25. 21:33
 36/44 anonim ***** válasza:

tegnap 21:33

Szerintem irigylésreméltó képességed van! Ez olyan mintha a vadonban lenne egy hangsebességel futni tudó oroszlán akinek pillanatok alatt gyógyulnak a sebei is, de inkább csak kocogna mert fél a képességeitől.

Olyan dolog van a kezedben amivel sikeresebb és boldogabb lehetsz mint sokan mások a világban. Nagy dolgokat tehetnél, de nem teszed.

Nem érzed úgy hogy ez a hozzáállás nem méltó ahhoz az ajándékhoz amit kaptál?

2010. febr. 26. 14:26
 37/44 anonim ***** válasza:

14:26!

Én leginkább a "rossz dolgok" meglátásától félek. Néha eszembe jut, hogy jó lenne tudni, előveszem a kártyákat . . . aztán azzal a lendülettel vissza is teszem. Pillanatnyilag sokat olvasok a témáról, próbálom "megszerettetni" magammal a dolgot, vagy legalább a működését részben megérteni. Nem mondom, hogy egyszer nem fogom újra hagyni az "érzéseimet áramolni", de most még inkább "tanulom" a dolgot. Esetleg neked is van hasonló képességed?

Tegnap 21:33

Ja, a kérdést feltevőnek ajánlom Nemere István: Kiléphetsz a testedből című könyvét. Érdekes olvasmány.

2010. febr. 26. 20:50
 38/44 anonim ***** válasza:
Nekem csak nagyon ritkán jön elő mert nem foglalkozom vele. Pl annakidején a 3:2 -es magyar svéd visszavágójára azt mondtam hogy 3:2-re nyerünk, és 3:2 lett. Vajon mennyi esélye volt, hogy egy más körülmények között lejátszott visszavágónak ugyanaz az eredménye legyen?
2010. febr. 26. 21:57
 39/44 anonim ***** válasza:
Ez valószínűleg a 6. érzéked, bár én nem hittem benne mostanáig. Amúgy az egyik barátnőmmel az van, hoyg ő nem álmodja meg előre, de amúgy ugyanaz, mint a tiéd. Szinte ijesztő mikor látjuk, hogy jön valaki és ő már mondja is, hogy mit fog mondani. Ez lényegében ugyanaz.
2010. febr. 27. 20:00
 40/44 anonim ***** válasza:

Nekem a mostani barátnőmmel van, hogy napi szinten többször gondolunk ugyanarra.

Van hogy csak szól hozzám, és én azt mondom neki hogy mindjárt hozom, mert sejtem mit akar, még akkor is ha semmi ráutaló előjel nem volt.

2010. febr. 28. 14:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!