Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csinálnál, ha nyernél...

Opened paradise kérdése:

Mit csinálnál, ha nyernél most a lottón 4,2 miliárd forintot?

Figyelt kérdés
2015. máj. 3. 00:31
1 2 3 4 5
 31/44 anonim válasza:
Nyomnék egy seggbolszajba partot 10-15 prostival. Utana jótékonysági alapítványt csinálnék :)
2015. máj. 3. 01:27
 32/44 anonim válasza:
Megpróbálnám gyarapítani, amennyire csak lehet, minél nagyobb hatalmat szerezni, végül belefulladni a rengeteg pénzbe.
2015. máj. 3. 01:58
 33/44 anonim válasza:
Marbellán élnék, egy villában, vagy még inkább egy Yachton. Homárt és pezsgőt reggeliznék, és egész nap gyk-n trollkodnék.
2015. máj. 3. 02:19
 34/44 A kérdező kommentje:

Trollkodni?

Szerintem akkor már meg is vehetnéd.

2015. máj. 3. 02:22
 35/44 anonim válasza:
Szórakozó helyet nyitnék meg fitnesz termet. Vennék egy hatalmas házat, medencével, minden extrával. Meg tartanék vagy 5 csajt aki közül valogatnek.
2015. máj. 3. 07:11
 36/44 anonim válasza:
Vennénk a párommal egy vízparti házat, sok sok etetőanyagot, horgászbotokat meg mindenfélét :D és egész nap pecáznánk, amikor nem pecáznánk akkor világot látnánk, stb stb :) vennék csomó szexi rucit és egész nap ringatnám magam előtte :D
2015. máj. 4. 13:03
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
Semmit! De azt életem végéig!!! ;)
2015. máj. 5. 15:41
 38/44 anonim válasza:
51%
ennék egy hamburgert. kb ennyi
2015. máj. 5. 18:14
 39/44 anonim válasza:
100%

Nos, hogy mit kezdenék vele? Először a családomon segítenék, lakás teljes felújítása, új kocsi, de természetesen nem zsír új, mert nem akarnám, hogy a környezetemben élők megtudják...

Aztán segítenék anyagilag azokon akik hozzám közel állnak és megérdemlik az anyagi támogatást.

Utána jönnék csak én! Nagy részét befektetném ingatlanokba. Hogy miért fektetném be? Nos csak azért mert már a bankokban nem lehet megbízni és "eljátszhatják" a pénzedet és egyszer csak azt mondják, hogy bocs de nincs meg a pénzed és csőd... köszönöm ebből nem kérek. Az ingatlanok ára most úgy is viszonylag alacsony. Nyaraló(k), albérletnek való házakat, lakásokat vennék.

Otthonra vennék egy spéci páncélszekrényt amit mindenki előtt titokban tartanék és ott tárolnék készpénzben néhány 100 millát. A maradék bankszámlára menne.

Természetesen vállalkozást is nyitnék, és tanulnék, hogy amit csinálok azt nagyon jól csináljak.

Sajnos ez a 4,4 milliárd forint külföldön nem olyan sok. Ha csak azt nézzük akkor Euróban "csak" kb 14,5 millió EUR. Nekünk magyaroknak ez rengeteg, de ahhoz hogy külföldön eléljünk mint hal a vízben semmit csinálva ahhoz szerintem nem elég. Itt a mi kis hazánkban még csak-csak.

Ja és persze én is adományoznék, rászorultaknak, de természetesen nem pénz kapnának, hanem élelmiszert és egyéb kézzel fogható dolgokat.

Dióhéjban ezt tenném azzal a pénzel :) :P

2015. máj. 6. 08:57
 40/44 anonim ***** válasza:
A kifizetés után azonnal indulnék a legközelebbi reptérre. Nem vinnék magammal semmit, max az irataimat. 3 évig tutira nem látnának még a környéken se, de az is lehet, hogy soha a büdös életben nem jönnék haza. Beutaznám az egész világot, minden kis zegét-zugát :)
2015. máj. 7. 06:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!