Opened paradise kérdése:
Mit csinálnál, ha nyernél most a lottón 4,2 miliárd forintot?
Figyelt kérdés
2015. máj. 3. 00:31
21/44 Girls are ridiculously shallow válasza:
4,4. Befektetném.
22/44 anonim válasza:
00:48 :):)
Osztogatnék belõle az irigyeimnek.
23/44 A kérdező kommentje:
De minek befektetni,most komolyan?
Nekem nem tenne jót most ennyi pénz.
200 milliót megtartanák,2 miliárdot elajándékoznék,2 miliárdot meg ezresekre váltanék és kiszornám helikopterből.
2015. máj. 3. 00:49
24/44 anonim válasza:
23: Azért, hogy én évi 84milliót tudjak adakozni am nem magyar állam papírba tenném azis biztos.
25/44 Girls are ridiculously shallow válasza:
Minek befektetni? Mert 4 milliárd jó kezdőtőke egy csomó, nagyon jövedelmező vállalkozáshoz, viszonyt luxus életmóddal egy évtized alatt simán elköltöd. Ezért.
26/44 A kérdező kommentje:
*tartanék
pedig át is írtam,de valamiért szórakozik velem.
2015. máj. 3. 00:53
27/44 anonim válasza:
A kopter jogsi jó ötlet, arra én is beneveznék.
Megvenném az összes motort ami valaha tetszett, egy f430 at, egy közepes méretű hajót, kimennék a tengerre, és kalával lőném a cápákat. Dióhéjban ennyi lenne az életcélom.
A maradékkal nem tudom, talán nyitnék egy iskolát.
29/44 anonim válasza:
3.5 öt kivinnék egy svájci számlára lekötni, a többiből meg vennék ezt azt jó teló, ruhák, laptop, kocsi, egy lakás, és folytatnám a tanulmányaimat, buliznék, utaznák, amit mindenki más ha megnyerné ezt a kis chast! :D
30/44 A kérdező kommentje:
Most még beugrott,hogy mindig is irigyeltem Dagobert bácsit,én is megtöltenék egy medencét,de inkább papírral :D
Illetve...vajon Taylor Swift,mennyiért kapná le Lorde-ot? :D
2015. máj. 3. 01:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!