Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miert felek komunikalni?

Miert felek komunikalni?

Figyelt kérdés

Segitsetek legyszi , az a helyzet hogy felek komunikalni a 2 legjobb baratnomel mindketen messze lakik tolem egyik 69 km re a masik 43 km re az a baj hogy felewk nekik visszairni meg beszelni veluk telefonon de mar 2 hete tart es egyfolytaban keresnek hivnak de en iszonyuan felek visszairni vagy felveni nekik a telefont , ez mitol van? Ha segit ugy karacsony korul elege debreszios voltam vagdostaam magam ongyilkos akartam lenni es ezt idovek elfelejtetem de erzem h kezd visszajonni suliban osztalytarsaim vernek beszolnak nekem tudom konyu azt mondani hogy nem erdekel mit mondanak de egy idovel ha mar a szemedbe vagjak hogy varjak azt a "szent" napot mikor meghalok ezt mar azert tenyleg faj ofom tud az egeszrol a csajt ki is akarja rugatni a sulubol na ezek jonnek vissza erzem ,segitsetek mit tegyek hogy ne feljek visszairni a barataimnak meg felveni nekik a telefont bocsi hogy ekezetek nelkul irom es bocs a helyesairasert es hogy ilyen hosszu lett

13/l

2015. máj. 1. 21:27
 1/1 anonim válasza:

Attól még, hogy félsz vedd fel/írj!

pl Múltkor féltem, amikor telefonáltam, de telefonáltam.

2017. ápr. 15. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!