Fiúk! Nektek tetszene egy ilyen lány?
Figyelt kérdés
szóval 170 cm magas, és kb 78-80 kg. Tetszene egy ilyen lány?2010. febr. 22. 17:26
11/16 anonim válasza:
te kérdezted, hogy tetszenél-e nekik..
12/16 anonim válasza:
Amúgy attól, hogy megadsz egy súlyt és egy magasságot, még nem lehet megmondani, hogy tetszenél-e kispistának, vagy épp nekem, ha fiú lennék.
A BMI alapján túlsúlyosnak számítasz.
13/16 anonim válasza:
Vannak olyanok, akiknek jól áll a fölösleg, és vannak, akiknek nem, így látatlanul nehéz megítélni, szal inkább azok véleményére adj, akik ismernek, ne azokéra, akik így látatlanban mondanak valamit :) 15/F
14/16 anonim válasza:
Ha a BMI-t nézzük, akkor nyílvánvaló a helyzet. Ettől függetlenül nem biztos, hogy ez kívülről is meglátszik. Ha ezen nem tudsz változtatni, akkor fogadd el magadat olyannak, amilyen vagy. Ha tisztában vagy a hibáiddal és megbékélsz magaddal, ez egyfajta önbizalmat ad, ami kívülről is meglátszik és valaki számára ez vonzó tulajdonság. Azt ne feledd, hogy ahány féle ember, annyi féle ízlés.
16/16 anonim válasza:
én 167cm vagyok és 53kg és sokszor úgy érzem fogynom kéne 1 kicsit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!