Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Fiúk! Nektek tetszene egy...

Fiúk! Nektek tetszene egy ilyen lány?

Figyelt kérdés
szóval 170 cm magas, és kb 78-80 kg. Tetszene egy ilyen lány?
2010. febr. 22. 17:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
te kérdezted, hogy tetszenél-e nekik..
2010. febr. 22. 20:09
 12/16 anonim ***** válasza:

Amúgy attól, hogy megadsz egy súlyt és egy magasságot, még nem lehet megmondani, hogy tetszenél-e kispistának, vagy épp nekem, ha fiú lennék.

A BMI alapján túlsúlyosnak számítasz.

2010. febr. 22. 20:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Vannak olyanok, akiknek jól áll a fölösleg, és vannak, akiknek nem, így látatlanul nehéz megítélni, szal inkább azok véleményére adj, akik ismernek, ne azokéra, akik így látatlanban mondanak valamit :) 15/F
2010. febr. 22. 20:30
 14/16 anonim válasza:
Ha a BMI-t nézzük, akkor nyílvánvaló a helyzet. Ettől függetlenül nem biztos, hogy ez kívülről is meglátszik. Ha ezen nem tudsz változtatni, akkor fogadd el magadat olyannak, amilyen vagy. Ha tisztában vagy a hibáiddal és megbékélsz magaddal, ez egyfajta önbizalmat ad, ami kívülről is meglátszik és valaki számára ez vonzó tulajdonság. Azt ne feledd, hogy ahány féle ember, annyi féle ízlés.
2010. febr. 22. 21:50
 15/16 anonim ***** válasza:

20:30

ott a pont.

2010. febr. 22. 22:40
 16/16 anonim ***** válasza:
én 167cm vagyok és 53kg és sokszor úgy érzem fogynom kéne 1 kicsit :)
2010. febr. 23. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!