Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek igazat mondott?...

Szerintetek igazat mondott? (többi lent! )

Figyelt kérdés
én nem járok suliba a napjaim úgy telnek hogy nappal alszom este be baxok, be drogozok az a legnagyobb örömöm ha mások bajain nevethetek (ide is ezért regeltem) de tegnap beszélgettem az egyik öregasszonnyal (szinte ő nevelt fel) és azt mondta hogy "el adtam az ördögnek a lelkemet" ezen kicsit el gondolkodtam.. szerintetek igazat mondott az öreg asszony ?? (18F)
2015. ápr. 30. 00:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is hétvégenként iszok koromtól függetlenül, de inkább a baráti köröm miatt, drogot is próbáltam de nem élek vele sokat. Mivel ilyenkor körülöttem az átlagéletkor 20-30, így tudom magamról, hogy amit én teszek, az nem a megszokott. A te esetedben méginkább nem az, állandóan csak aludni meg inni, nem vall valami életképes emberre, sőt egyenesen pusztítod magad. Túlságosan elringattad magad, túl sokat megengedsz magadnak, vagy egyszerűen függsz valami szertől. Az ördögös téma alatt szerintem ezt értette a néni, és igaza lehet, mert nem élsz normálisan, ha sportolnál, dolgoznál mellette akkor még nem lenne olyan vészes. Egyébként meg fiatal vagy, még változhatsz, vagy pont most változol, azért vagy ilyen. És a drogokon kívül is van más örömforrás az életben, pl emberi kapcsolatok, siker, büszkeség, szex, hivatás, akármi. Remélem segítettem a hegyibeszédemmel, és remélem nem veszed üres okoskodásnak. Üdv! 17/l
2015. ápr. 30. 14:25
 2/3 A kérdező kommentje:
igen!! tudom hogy nem normális az ahogyan élek csak annyira bele szoktam ebbe az életformába hogy nem tudok belőle kitörni !! és nem látok ki utat mer nincs késztetés a változtatásra (mások ezt úgy fogalmazzák meg hogy változnék, de nem tudom minek.) nem tudom úgy elképzelni az életem hogy dolgozom a semmiért ! ha lenne a zsebemben pár forint akkor se lenne senkim, semmim
2015. máj. 1. 03:17
 3/3 Bonanno válasza:
Én is ugyanilyen voltam, csak mellé bűnöztem, vandálkodtam, és suliba se jártam... De barátnőmért megváltoztam és azóta egy teljesen új ember lettem. Nem hogy drogozni nem drogozok, de még a cigiről, kávéról is leszoktam és inni is kb. egy hónapban egyszer iszok. Lejárt a felfüggesztettem már két éve és azóta én beszélek le másokat a hülyeségekről. Letettem egy asztalos tanfolyamot ami 4.re sikerült és munkám is lett. Ezen kívül van még vagy 10 hobbim amihez értek is. Ez csak úgy lehetséges ha van egy célod! És ha otthagyod azt a `baráti` kört akik nem is akarnak változni és csak tönkreteszik az életük a tiéddel együtt! Itt az ördög a rossz baráti kör és a céltalan életvitel! Gondolkozz el ezen!
2015. máj. 8. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!