Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudom, hogy mi legyek?

Nem tudom, hogy mi legyek?

Figyelt kérdés

Most vagyok a 2.féléven az egyetemen földrajz szakon.A gimiben humán tagozatos voltam,újságíró szerettem volna lenni,azért mentem oda.Abból kiszerettem és mivel el kezdett érdekelni a földrajz,hát oda jelentkeztem. Most viszont nem érdekel,amit tanulok,úgy érzem csak lézengek,a vizsgáim is kettesek.Egyszer jelnyelv tolmács szeretnék lenni,tanultam alapfokon,de az pénzes.Abbahagyjam az egyetemet vagy ne adjam fel,magam sem tudom?

20L

2015. ápr. 27. 21:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha már a 2. félévet unod, és kettesekkel bukdácsolsz, semmi értelme, hogy ott légy. Ha gőzöd sincs, mi akarsz lenni, menj el a Teszkóba árufeltöltőnek. Aztán majd csak eszedbe jut valami. Vagy éppen rájössz, hogy megtaláltad a megfelelő munkát. :-)
2015. ápr. 27. 22:03
 2/3 anonim ***** válasza:

"Ha már a 2. félévet unod, és kettesekkel bukdácsolsz, semmi értelme, hogy ott légy."

Egy komolyabb szakon a hallgatók nagy része kettessel megy át. A kérdés inkább az hogy hanyadik vizsgán lesz meg a kettes. Ha sokan kapnak jobb jegyet kettesnél azt jelenti, hogy könnyű szakra jár. Bár a földrajz elég könnyű szak.

2015. ápr. 28. 07:47
 3/3 anonim válasza:
legyé gay
2015. máj. 4. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!