Az baj ha egy kicsit fiúsabb vagyok? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Na szóval szerintetek az baj ha egy kicsit fiús vagyok? Ne értsétek félre nem vagyok lezbi, csak hát szeretem a gépes játékokat(minecraft, COD, cs, lol, gta), van xbox-om, egyik kedvenc sorozatom a South Park és most akarom lerakni a jogsit motorra... Ugye ez nem baj??? 14/L2015. ápr. 20. 20:48
2/7 anonim válasza:
Ki a frászt érdekel? Vagy ezzel akarsz felvágni? Mert akkor gáz.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem ezzel akarok felvágni... épp ezaz csak tudni akarom, hogy ez normális-e.
2015. ápr. 20. 20:53
4/7 anonim válasza:
Várnék a B kategóriásra...
Szimplán a kismotor pénzkidobás.
Amúgy nincs vele baj!
5/7 anonim válasza:
A COD minden féle téren negatív, ha srác lennél akkor is az lenne. Igénytelenségre vall, kivéve COD 1-2.
6/7 anonim válasza:
Az MC vall igénytelenségre, akik azt játszák nem igénylik a grafikát és a normális gameplayt. Amúgy sok gamer egy olyan csajról álmodik, mint amilyen Te vagy, "Gamercsaj". :D
7/7 anonim válasza:
A grafika szerintem semmit nem ér egy játék esetén. A Baldur's Gate mind a mai napig az egyik legjobb RPG, ami valaha kijött, és 1998-as. Pont ez a vérpistikés grafika mánia az, ami miatt, hanyatlik a mai játékok színvonala, jó a grafika oszt cső... Szerintem ez édeskevés.
Minecraft: Kipróbáltam, nem jött be. Legózni élőben is tudok, nekem pedig üres, magányos volt a világ. Viszont igénytelennek nem nevezném, iszonyatosan nagy szabadságot ad a kreativitásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!